دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در گفت‌و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا:
بررسی دستاوردهای کسب و کار انیمیشن در جشنواره شیخ بهایی/ پیشنهاد معاون علمی رئیس جمهور برای صنایع خلاق چه بود؟

 

 

دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی  در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا گفت: این جشنوار ملی با رویکرد فن‌آفرینی برای نخستین بار به پیشنهاد حسین افشین معاون علمی ریاست جمهور به حوزه هنر  و صنایع خلاق ورود کرده است و برای آغاز با نگاه به دستاوردهای فن‌آورانه پویانمایی موضوع کسب و کار در این هنر و صنعت را پیگیری می‌کند.

 

شیخ بهایی به عنوان یک معمارِ هنرمند بود

سعید آجلی، دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی  در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا با بیان این مطلب که نوزده دوره از این جشنواره به نام شیخ بهایی به عنوان یک معمارِ هنرمند عنوان رقم خورده است؛ گفت: شیخ بهایی یک معمارِ هنرمند بوده است که نوع فعالیت‌های او آمیخته ای از فن و هنر معماری بوده است. از همین رو جشنواره شیخ بهایی از سال 1382 و در ابتدای راه در حوزه کارآفرینی فعالیت داشت و تا دوره هیجدهم هم با هدف فن آفرینی فعالیت کرد.

وی ادامه داد: سیاستگذاری جشنواره در یک سال اخیر به این جمع بندی رسید که در حوزه هنر، علوم انسانی، فناوری‌های نرم صنایع خلاق نیز ورود پیدا کند و در این راستا طی یک جلسه‌ای با دکتر حسین افشین، او پیشنهاد دادند که در حوزه‌های هنری یک جایزه ویژه طراحی شود و معاونت علمی هم حمایت ‌خواهد کرد.

 

 

بیشتر بخوانید: 

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکه سازی جهانی نقش موثر دارد

فن آفرین‌های هنر انیمیشن داوری می‌شوند

 

 

منع موازی کاری با جشنواره‌های هنری

آجلی ادامه داد: زمانی که پیشنهاد معاون علمی ریاست جمهوری در شهرک علمی و تحققاتی اصفهان مطرح شد به ارزیابی رسیدیم که اگر باشد در حوزه تولید محتوا و تخصصی حِرَف ورود پیدا کنیم با خیلی از رویدادها مانند جشنواره فیلم فجر و غیره ، موازی کاری می کنیم بنابراین روی صنعت و هنر انیمیشن کسب و کار در این حوزه متمرکز شدیم و هدف‌گذاری انجام شد.

دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی افزود: بر همین اساس اولین دوره جایزه ویژه پویا نمایی در جشنواره نوزدهم پایه گذاری شد و قرار است در این دوره به استودیوها و شرکت‌های انیمیشن که در حوزه کسب و کار و زیست بوم فن‌آور فعالیت دارند بپردازیم.

 

صنایع بزرگ همچون پتروشیمی و فولاد نیازمند انیمیشن می‌شوند

این مدیر فرهنگی افزود: به اعتقاد من آینده صنعت انیمیشن روشن است و صنایع بزرگ همچون پتروشیمی و فولاد به این هنز و صنعت نیاز خواهند داشت به همین منظور برای این دوره داورانی از حوزه انیمیشن و کسب و کار برای داوری دستاوردهای فناورانه این صنعت دعوت به همکاری شدند.

سعید آجلی دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در پاسخ به این سئوال که آیا سرفصل‌های موضوعی هوش مصنوعی و انمیمشن در این دوره از جشنواره تعریف شده است ‌گفت: این مبحث از مهمترین موضوعاتی است که به شکل ساختاری روی آن کار شده است. بنابراین به اعتقاد من به هوش مصنوعی باید به چشم یک فرصت نگاه کرد. به ین معنا که هوش مسنوع تسریع کننده کارها است اما قدرت تالیف و خلق اثر را ندارد و هوش مصنوعی موضوعی است که سال‌ها در حوزه مدیریت شهری روی آن کار شده است. از همین رو تولید انیمیشن مبتنی بر فن آوری هدف این رویداد است.

لازم به توضیح است که نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی از امروز 24 اردیبهشت ماه آغاز شده و طی دو روز برگزاری شامگاه 25 اردیبهشت ماه به پایان می رسد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا