شیراز میزبان کنگره جهانی پیوند اعضای اوراسیا-ایران شد

رییس کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران اعلام کرد: شیراز از 23 تا 25 اردیبهشت میزبان کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران با حضور 50 متخصص خارجی و 300 متخصص داخلی است.

به گزارش خبرگزاری سینا، سیدعلی ملک‌حسینی امروز، ۲۲ اردیبهشت ماه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه بیمارستان ابوعلی سینای شیراز میزبان برجسته‌ترین متخصصان پیوند اعضا از سراسر جهان، به‌ویژه اوراسیا و اروپا، خواهد بود، گفت: هدف ما از برگزاری این کنگره، ارتقای دانش و مهارت‌های متخصصان و در نهایت بهبود کیفیت زندگی بیماران نیازمند پیوند است.

رییس کنگره بین ‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران در شیراز افزود: شیراز با پیشرفت‌های چشمگیر در این حوزه، امروز به عنوان یک الگوی جهانی در پیوند اعضا مطرح شده است.

ملک حسینی با قدردانی از نقش خیرین حوزه سلامت در توسعه بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا، افزود: این مرکز با همت والای خیرین نیک ‌اندیش ساخته شده و به یکی از پیشرفته ‌ترین مراکز پیوند در منطقه تبدیل شده است، همچنین در آینده‌ای نزدیک، دانشگاه نسل چهارم نیز در فضای این مرکز افتتاح خواهد شد که فارغ‌التحصیلان آن، با دانش و مهارت ‌های روز دنیا، نقش مهمی در توسعه کشور خواهند داشت.

ترویج فرهنگ اهدای عضو با مشارکت رسانه ها

رئیس کنگره در ادامه سخنان خود، از رسانه‌ ها خواست تا با ترویج فرهنگ اهدای عضو، به نجات جان انسان ‌ها کمک کنند، چراکه همچنان نیازمندان بسیاری در صف انتظار پیوند اعضا هستند و ترویج فرهنگ اهدای عضو، می ‌تواند امیدی دوباره به این افراد ببخشد و زندگی را به آنها بازگرداند.

ملک حسینی همچنین از برگزاری «جشن زندگی» در بیست و پنجم اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: این مراسم با حضور هزار و 500 نفر از خانواده ‌های اهداکننده عضو و گیرندگان عضو برگزار می ‌شود تا ضمن قدردانی از ایثار اهداکنندگان، به ترویج فرهنگ اهدای عضو در جامعه بپردازیم.

تبادل تجربیات کنگره بین ‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران

دبیر اجرایی کنگره بین ‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران در شیراز نیز در این نشست خبری با اشاره به اهمیت تبادل تجربیات علمی بین مراکز درمانی، اظهار کرد: برگزاری سالانه کنگره ‌های بین ‌المللی و داخلی، فرصتی ارزشمند برای انتقال دانش و تجربیات بین متخصصان و مراکز درمانی است.

علی بهادر با بیان اینکه علم به طور روزافزون در حال پیشرفت است و یکی از راه ‌های رسیدن به علم روز دنیا، شرکت در این کنگره ‌ها و سمینارها است، افزود: در این کنگره متخصصانی از کشورهای مختلف از جمله ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، کویت، تاجیکستان و ازبکستان به صورت حضوری و همچنین اساتید و صاحبنظرانی از چندین کشور دیگر به صورت غیرحضوری در این کنگره شرکت می‌ کنند و این حضور گسترده بین ‌المللی، نشان از اهمیت و جایگاه این کنگره در عرصه جهانی پیوند اعضا دارد.

دبیر اجرایی این کنگره با تاکید بر نقش مهم مرکز پیوند اعضای ابوعلی سینا در منطقه، گفت: این بیمارستان یک مرکز آموزش پیوند و انجام اعمال پیچیده در خاورمیانه است و به دلیل وجود جراحان باتجربه و توانمند، تعداد اعمال جراحی انجام شده در این مرکز، با بزرگترین مراکز دنیا برابری می ‌کند و یا حتی از آنها بالاتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا