شهردار شیراز:
تحول گردشگری شیراز با پروژه‌های تفریحی جدید در راه است

شهردار کلان‌شهر شیراز اعلام کرد: با اجرای پروژه‌هایی چون پارک آبی، آکواریوم، تله‌کابین و شهربازی، شیراز گام بلندی در مسیر تقویت زیرساخت‌های گردشگری و افزایش نشاط شهری برداشته است.

محمدحسن اسدی امروز، ۱۹ اردیبهشت ماه در بازدید از پروژه پارک آبی بزرگ شیراز، اجرای این پروژه را از جمله تقاضاهای شهروندان عنوان کرد و گفت: روند اجرای این پروژه با سرعت قابل قبولی در حال انجام است.

وی پروژه پارک آبی بزرگ شیراز را یکی از زیرساخت‌های مهم گردشگری دانست که می‌تواند تحولی بزرگ در صنعت گردشگری و جذب گردشگر و مسافر در کلان‌شهر شیراز ایجاد کند.

وی بیان کرد: طراحی این مجموعه عظیم تفریحی-گردشگری در دامان طبیعت و یکی از نقاط خوش‌آب‌وهوای شیراز، سعی دارد ضمن افزایش ارتباط مردم با طبیعت، به ارتقای سطح سلامت، نشاط و آرامش شهروندان کمک کند.

این مقام ارشد شهری افزایش سرانه تفریحی در شهر شیراز، توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال، افزایش تعاملات اجتماعی، امکانات رفاهی و جذب گردشگر را از دیگر اهداف احداث پارک آبی شیراز برشمرد و افزود: «مجموعه پارک آبی بزرگ شیراز که از بزرگ‌ترین پارک‌های آبی سرپوشیده در کشور محسوب می‌شود، با سبک معماری پوسته‌ای و صفحه‌ای (فولدینگ) طراحی شده است.

وی ادامه داد: کانسپت این پروژه از موج‌های دریا الهام گرفته شده است تا از تمامی جهات، حتی از نمای سقف، چشم‌اندازی زیبا و دلنشین به مراجعه‌کنندگان ارائه شود.

شهردار شیراز به امکانات این پارک عظیم آبی اشاره کرد و گفت: سالن اصلی این پارک شامل بازی‌های متنوعی همچون ۱۴ سرسره، ۶ سرسره مخصوص کودکان، دریاچه و رودخانه خروشان است. تنوع ویژه این مجموعه به حدی است که شامل تمامی امکانات و بازی‌های موجود در سایر پارک‌های آبی ایران نیز می‌شود.

وی اضافه کرد: این پارک همچنین دارای امکانات گسترده‌ای مانند استخر، سونا، جکوزی، حمام ترکی، سالن ماساژ، دکتر فیش، تونل باران، بخش غواصی، رستوران، کافی‌شاپ و پارکینگ روباز و سرپوشیده با ظرفیت ۱۰۰۰ خودرو است که قطعاً پس از افتتاح، مورد استقبال گسترده شهروندان شیراز و دیگر مراجعه‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

اسدی همچنین اشاره کرد: به منظور توسعه مکان‌های تفریحی و افزایش روحیه نشاط و شادابی در مردم و جذب گردشگر، پروژه‌های دیگری نیز در شیراز در حال احداث است. آکواریوم بزرگ شیراز، تله‌کابین و شهربازی از جمله این پروژه‌ها هستند.

شهردار شیراز ابراز امیدواری کرد که بهره‌برداری از این پروژه‌ها گامی بزرگ برای ارتقای گردشگری در شیراز و افزایش نشاط و شادابی شهروندان باشد.

وی همچنین به جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و مذهبی شیراز اشاره کرد و افزود: افتتاح پروژه‌هایی چون پارک آبی، آکواریوم، تله‌کابین، موزه بلدیه و پروژه احیای محور زندیه که زیرساخت‌های گردشگری مهمی برای شیراز هستند، می‌توانند در کنار جاذبه‌های تاریخی شهر، زمینه‌ساز توسعه انواع دیگر گردشگری در شیراز شوند.

به گزارش سینا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، اسدی در پایان گفت: تمام تلاشمان این است تا با افتتاح و بهره‌برداری از این زیرساخت‌های گردشگری، شیراز به یکی از مقاصد برجسته گردشگری در سطح بین‌المللی تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا