جهاد امروز ما در حوزه علم و فناوری است

رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین، جهاد اصلی امروز را در حوزه علم و فناوری عنوان کرد.

سردار فضل الله کفیل امروز، 8 اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از مجتمع اسوه و سازمان بسیج علمی فارس اظهار کرد: مجتمع علم و فناوری اسوه ذیل سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس یکی از مظاهر امیدآفرینی، فاخر و اثربخش است که توانسته گروه های مختلف را حمایت و همراهی کند.

وی ادامه داد: جهاد امیدآفرینی یکی از کارهای مهم و اولویت دار بسیج است که باید در دستورکار کلیه اقشار ما باشد.

رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تاکیدات رهبری بر موضوعات علم و فناوری تصریح کرد: ظرفیتی که در اختیار بسیج و اقشار بسیج است، در هیچ ساختار، جایگاه و نقطه ای از کشور دیده نمیشود که باید در حوزه علم و فناوری مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه موضوعات علمی، جهاد اصلی ماست، تصریح کرد: در این جهاد علمی باید سهم و نقش اقشار مشخص گردد.
سردار کفیل به تفاوت پارک های علم و فناوری و بسیج اشاره کرد و گفت: تفاوت بسیج با پارک های علم و فناوری این است که ما نقش بسیج کنندگی داریم، به سراغ جامعه رفته و بستر را برای شکوفایی آن فراهم میکنیم تا نبوغ و استعدادهای آن کشف شده، هدایت و حمایت شود.

وی از لزوم نقش آفرینی در زیست بوم نوآوری گفت و متذکر شد: در قالب یک طرح باید مشخص شود که هرکدام از اقشار مختلف بسیج در زیست بوم نوآوری چه نقشی داشته باشند و این طرح در فارس طراحی و اجرایی شده و به عنوان یک برنامه دائمی و سالیانه کشوری شود.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس، این مقام مسئول در پایان گفت: اگر این طرح برنامه ریزی و اجرایی شود، کانون های تخصصی ما در چهارچوبی مشخص و هدفمند پیش خواهند رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا