هوش مصنوعی چگونه در علم عمل میکند؟/5
هوش مصنوعی در درمانهای نوین کارایی فوق العادهای داشته است

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه رویان معتقد است هوش مصنوعی در درمانهای نوین کارایی فوق العادهای داشته است و توانسته به عنوان یک ابزار کارآمد یاری رسان هوش مصنوعی باشد.
پریسا ساسانی: پروانه افشاریان معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه رویان که دبیری علمی جشنواره تحقیقاتی – بینالمللی این پژوهشگاه را به عهده دارد در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا این مطلب که موضوع هوش مصنوعی و کارایی آن در درمانهای پزشکی به خصوص تولید مثل و سلولهای بنیادی کارایی بسیاری داشته است؛ گفت: هوش مصنوعی امروزه به یکی از مهمترین مقولههای زیست محیطی و اجتماعی ما تبدیل شده است که علم پزشکی را نیز شامل میشود.

مقالههایی با موضوع ناباروری و هوش مصنوعی
وی ادامه داد: بر همین اساس مقالههای متعددی با موضوع ناباروری و هوش مصنوعی در بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی- بینالمللی رویان حضور دارند که از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری برای کمک در حوزه علوم زیستی بهره بردهاند.
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه رویان تاکید کرد: هوش مصنوعی در حوزه تشخیص، درمان و تحقیقات پزشکی دقت و سرعت عمل را بالا میبرد . به خصوص اینکه اگر در مباحث تحقیقاتی دیتای زیادی مورد توجه باشد؛ هوش مصنوعی میتواند در بخش مربوط به نیروی انسانی به آنالیز دادهها کمک کند.
بیشتر بخوانید:
هوش مصنوعی تاثیر مستقیم بر سبک زندگی مردم دارد
برای آموزش هوش مصنوعی به دانشآموزان، اولیا و مربیان برنامه داریم
توسعه سلامت فردی با AI
پارک ملّی هوش مصنوعی تمرکز بر کاربرد پذیری
پروانه افشاریان دبیر علمی جشنواره تحقیقاتی – بینالمللی پژوهشگاه رویان در ادامه صحبتهای خود با اشاره به ساز و کار برگزاری این رویداد گفت: این جشنواره جایگاهی ممتاز در عرصه علم دارد که به منظور شناسایی نخبگان از پژوهشگران برجسته زیستپزشکی دعوت می شود تا دراین رقابتی علمی و افتخارآفرین شرکت کنند.
وی ادامه داد: در واقع این جشنواره که به همت پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار میشود؛ قصد دارد مباحث جدید در علوم زیستی و پزشکی را مانند هوش مصنوعی را با هدف گسترش مرزهای دانش و تقدیر از تلاشهای علمی و تقویت تعاملات بینالمللی گسترش دهد و در این راستا با پایمردی که به خرج داده توانسته به سکویی معتبر برای معرفی و حمایت از استعدادهای درخشان علمی تبدیل شده است.
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه رویان در پایان خاطر نشان گفت: هوش مصنوعی در علم پزشکی و ارتباط آن با زندگی مردم را کارکرد مهمی دارد. بر همین اساس هوش مصنوعی در علم پزشکی این امکان را میدهد که در زمان کمتر به دادههای علمی پزشکی بیشتری دسترسی پیدا کند و در نتایج منطقیتری به دست دهد.
لازم به توضیح است مهلت ارسال آثار به جشنواره تحقیقاتی – بینالمللی رویان تا بیستم اردیبهشت ماه تمدید شده است و محققان و پژوهشگران میتوانند مقالات علمی خود را به لینک www.royanaward.com ارسال کنند.
تنها آثاری واجد شرایط داوری خواهند بود که طی سه سال اخیر انجام شده و در مجلات علمی با ضریب تأثیر بالا منتشر شده باشند. داوری آثار توسط هیاتی متشکل از برجستهترین استادان ملی و بینالمللی انجام میپذیرد و برگزیدگان نهایی، در آیینی باشکوه معرفی خواهند شد. پژوهشگران منتخب، افزون بر دریافت تندیس افتخار، لوح تقدیر و جایزه ۵۰۰۰ دلاری، فرصت کمنظیری خواهند داشت تا یافتههای علمی خود را در کنگره بینالمللی دوقلوی رویان، که بستری برای دیدهشدن، تعاملات علمی بینالمللی و گسترش افقهای تازه در علم میباشد، ارائه کنند.
جشنواره رویان بزرگترین جشنواره زیست پزشکی خاورمیانه و دروازهای به آیندهای روشن و علمی است.