بعد از 29 سل
قصه عشق بدفرجام «سمیه و شاهرخ» به تئاتر رسید

 

قصه عشق آتشین و بدفرجام سمیه و شاهرخ برای کسانی که دهه ۷۰ نوجوان یا بزرگسال بوده‌اند، هنوز هم ماجرایی عجیب است؛ دو نوجوانی که به دلیل مخالفت خانواده‌ها با ازدواج‌شان دست به قتل زدند.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، حالا بعد از نزدیک به ۲۹ سال، ماجرای عجیب این دو نوجوان روی صحنه تئاتر روایت می‌شود. نمایش «آبی فیروزه‌ای» به نویسندگی لادن شیرمرد و کارگردانی محمدرضا رضایی‌نسب، عنوان نمایشی است که سرنوشت این دو نوجوان را دستمایه قرار داده است.

سمیه و شاهرخ دو نوجوان ۱۶ ساله بودند که داستان هولناک و شگفت‌انگیزشان در زمستان سال ۷۵ تا مدت‌ها بیش از یک سرسال پرکشش، مردم را درگیر خود کرده بود.

این دو نوجوان، دچار عشقی سوزان شده بودند اما مخالفت هر دو خانواده به ویژه خانواده سمیه به دلیل سن پایین آن دو، مانعی بزرگ بر سر راه ازدواج آنان بود تا اینکه در اتفاقی غریب، با کشتن خواهر و برادر کوچکتر سمیه، سعی کردند انتقام این مخالفت را بگیرند. ماجرای آنان در آن دوره به داستان سمیه و شاهرخ یا جنایت خیابان گاندی مشهور شد چراکه این جنایت در خانه ویلایی سمیه در خیابان گاندی رخ داده بود.

هر دو نوجوان خانواده‌هایی مرفه و تحصیل‌کرده داشتند، پدر شاهرخ مهندس برق بود و پدر سمیه نیز کارخانه مواد شیمیایی داشت اما افسردگی سمیه و مخالفت سرسختانه خانواده‌ها برای این ازدواج، آنان را به ورطه چنین اقدام هول‌انگیزی انداخت. گفته می‌شود که پدر سمیه از قصاص آن دو گذشت و هر یک از آنان بعد از چند سال از زندان بیرون آمدند.

نمایش «آبی فیروزه‌ای» درباره این دو نوجوان است و در خلاصه داستان آن آمده: خیابان گاندی، سمیه و شاهرخ پس از آزادی از زندان تصمیمی عجیب می‌گیرند.

این نمایش با بازی سونیا ‌خاموشی، محمدرضا ‌رضایی ‌نسب، علی حسینی، مهرناز ‌محمدی، فاطمه قاسمی، محمدحسین ‌مصلحتی، میلاد ‌آقاحکیم، ترانه گلشن از دهم تا ۲۳ اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ در تماشاخانه سیمرغ بنیاد بیدل دهلوی روی صحنه می‌رود.

 

 

منبع
ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا