گزارش خبرگزاری سینا از حوزه فناوری، هوش مصنوعی و دانش بنیان در هفته گذشته؛
فعالیت‌های پارک‌های علم و فناوری در حوزه هوش مصنوعی/ حمایت بنیاد ملّی علم از نخبگان

 

برگزاری نشست خبری کنگره و نمایشگاه رویداد تخصصی هوش مصنوعی «کیش آی ویژن» در پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، اخبار فعالیت‎‌ها و تحولات ایجاد شده در پارک‌های علم و فناوری در نقاط مختلف ایران، بررسی حضور هوش مصنوعی در تنظیم داده‌های دقیق در علم پزشکی و یاری رساندن به این علم و تاثیر آن بر سبک زندگی مردم  در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، با مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان ، ادامه بررسی رفع موانع در جذب نخبگان در گفتگو با صاحب‌نظران و حمایت بنیاد ملی علم ایران از طرح‌های پژوهشی و از مهمترین اخبار حوزه فناوری، هوش مصنوعی و دانش بنیان در هفته گذشته بود.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، کنگره و نمایشگاه رویداد تخصصی هوش مصنوعی «کیش آی ویژن» از جمله رویدادهای تخصصی در حوزه هوش مصنوعی است که قرار است با حمایت پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و حضور صاحب‌نظران و فعالان هوش مصنوعی و شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه برگزار شود. ایمانی خوشخو رئیس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزاری این رویداد را فرصتی مناسب در جهت ایحاد وحدت رویه در حوزه هوش مصنوعی می داند.

 

 

محمدحسین ایمانی‌خوشخو، رئیس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، حبیب الله اصغری، دبیر کنگره و نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی و علی خواجه‌نژاد، معاون اجرایی نمایشگاه در نشست خبری رویداد تخصصی هوش مصنوعی

 

برگزاری ۱۲ پنل تخصصی هوش مصنوعی در حوزه صنایع خلاق

سند ملی هوش مصنوعی مورد تصویب شورای انقلاب فرهنگی رسیده است و در این مبحث موضوع ترویج فرهنگسازی هوش مصنوعی و اخلاق را مورد دقت قرار گرفته است بر همین اساس در رویداد تخصصی کنگره و نمایشگاه رویداد تخصصی هوش مصنوعی «کیش آی ویژن» 10 نشست تخصصی در حوزه صنایع خلاق مانند «گردشگری هوشمند»، «تولید محتوای چند رسانه‌ای هوشمند»، «بازی سازی و سرگرمی‌های تعاملی»، «هوش مصنوعی در آموزش»، « هنرسازی تجسمی با هوش مصنوعی»، «طراحی مد و پوشاک با هوش مصنوعی»، «تحلیل احساسات و نظرسنجی»، «بازاریابی فرهنگی مبتنی بر««AI ،« هوش مصنوعی در قانونگذاری»، «هوش مصنوعی در حفظ و احیای حوادث فرهنگی» و «هوش مصنوعی در علوم انسانی» برگزار می‌شود.

در راستای اهمیت هوش مصنوعی و برگزاری رویدادهای متنوع در این حوزه، مسعود وثوق مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان، هوش مصنوعی را به عنوان یکی از ملزومات زیست انسانی به خصوص در حوزه پزشکی و فناوری‌های نوین دانست و گفت که این مهم در علوم و فناوری‌های نوین کاربردی است و تاثیر مستقیم بر سبک زندگی مردم دارد.

از پارک‌های علم و فناوری چه خبر؟

راه اندازی سه مرکز نوآوری در حوزه های پویانمایی، بازی‌های یارانه‌ای و گیاهان دارویی در پارک علم و فناوری استان اردبیل در راستای حمایت از استارتاپ‌ها و کارآفرینان، رکورد ارائه محصول در پارک علم و فناوری مدرس با ثبت بیش از ۲۰۰ محصول که موفق به کسب رتبه نخست در میان پارک‌های دانشگاهی در سامانه جریان اقتصادی نوین (جان) شد. برگزاری نشست تخصصی اخلاق و هوش مصنوعی در علوم انسانی در دوروز متوالی در پارک علم و فناوری استان قم، استقرار ۴۰ تیم فناور از میان ۲۵۰ شرکت‌کننده در پویش ملی «نوآفرین صنعت ساز» در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، رکورد پارک علم و فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پایگاه‌های جذب نخبگان و برگزاری نمایشگاه « اینوتکس» به منظور انتقال تجربه و دعوت از نخبگان برای ایراد سخنرانی و بیان تجربه‌های خود در حوزه موضوعات فناورانه، تبدیل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به مرکز توانمندسازی پارک‌های کشور و افتتاح اولین پارک تخصصی مدیای کشور در شاهرود در تولیدات چند رسانه‌ای با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای فناوری از مهمترین اخبار حوزه فناوری، هوش مصنوعی و دانش بنیان در حوزه پارک‌ها بودند.

 

پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس

 

با مطرح شدن موضوع نخبگان و جذب آنها به عنوان یکی از راه‌های برون رفت کشور از مشکلات، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در همایش کشوری آموزش علوم پزشکی نیز بر جذب نخبگان تاکید کرد و گفت: نخبه کسی است که بتواند با دیگران گفتگو کند، ارتباط برقرار کند، مشکلات جامعه‌ را درک کرده و برای آن راه‌حل بیابد و وارد عمل شود تا آن مشکل را حل کند.

توسعه شبکه سازی نخبگانی

در همین راستا خبرگزاری سینا، با بررسی موضوعات مهم پرونده‌ای برای بررسی موضوع نخبگان باز کرده است که در این پرونده موضوع طرح «جهت» به منظور ایجاد راهکارایی برای جذب نخیگان و همچنین برگزاری نمایشگاه «اینوتکس» و برقراری ارتباط با نخبگان به منظور شبکه سازی مورد بررسی قرار گرفت.

سجاد رجبی دبیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا گفت که بخشی از تیم‌های صاحب کسب و کارهای فناورانه در این نمایشگاه از ایرانیان غیرمقیم هستند که از طریق سامانه «کانکت» جذب و دعوت به حضور و همکاری شده اند. بر همین اساس تیم علمی و اجرایی نمایشگاه «اینوتکس» در تلاش است که از طریق حضور نخبگان علاوه بر پیشبرد موضوعات داخلی، بتواند از پتانسیل‌ها و دسترسی آنها به منابع علمی، تخصصی و فناوری در جهت شبکه سازی و گسترش فعالیت‌های بین‌المللی کشور بهره ببرد.

 

 

حمایت بنیاد ملی علم ایران از طرح یک محقق پسادکتری دانشگاه تهران در حوزه مواد از دیگر اخبار مهم در راستای حمایت نخبگان بود. به این ترتیب که سیدعلی موسوی محقق پسادکتری دانشگاه تهران و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز که به تازگی «ساخت و ارزیابی عملکرد الکتروکاتالیست‌های کربنی نانوساختار سه بعدی مشتق شده از چارچوب‌های چندفلزی» را عنوان رساله دکتری به پایان رسانده است در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، گفت که برای عملیاتی کردن این طرح مورد حمایت بنیاد ملی علم ایران قرار گرفته است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا