هوش مصنوعی چگونه در علم عمل می‌کند؟/4
مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان: هوش مصنوعی تاثیر مستقیم بر سبک زندگی مردم دارد

 

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان معتقد است هوش مصنوعی به عنوان یکی از ملزومات زیست انسانی به خصوص در حوزه پزشکی و فناوری‌های نوین در زندگی به شمار می‌رود که این مهم در علوم و فناوری‌های نوین کاربردی است و تاثیر مستقیم بر سبک زندگی مردم دارد.

 

مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، کارکرد هوش مصنوعی در علم پزشکی و ارتباط آن با زندگی مردم را مهم ارزیابی کرد و گفت: هوش مصنوعی در علم پزشکی این امکان را می‌دهد که در زمان کمتر به  داده‌های علمی پزشکی بیشتری دسترسی پیدا کند و در نتیجه به نتیجه‌گیری منطقی‌تری دسترسی پیدا کنیم.

 

مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان

بیشتر بخوانید: 

حسین افشین: ایجاد مسیر پیاده روی هوشمند برای عامه مردم

 پارک ملّی هوش مصنوعی تمرکز بر کاربرد پذیری

هوش مصنوعی و علم پزشکی بر سبک زندگی عامه مردم تاثیر مستقیم دارد

 

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان در ادامه با بیان این مطلب که محرومیت از فناوری‌های نوین در هوش مصنوعی موجب عدم تسلط بر پایگاه‌های داده می‌شود؛ گفت: اگر از نرم افزارهای تسهیلگر همچون هوش مصنوعی محروم باشیم و یا وجود آن را به استفاده‌های روزمره تقلیل دهیم، علاوه بر صرف نیروی انسانی برای آنالیز داده‌ها، دقت لازم برای رسیدن به نتیجه مطلوب را نیز از دست می‌دهیم.

وی تاکید کرد: این در حالی است که با تسلط بر پایگاه‌های داده می‌توانیم فرضیات پژوهشی را از بین این پایگاه‌ داده استخراج کنیم و دانشجویان، پژوهشگران و در کل نیروی انسانی در حوزه پزشکی زمان بیشتری را برای مطالعه در حوزه فعالیتِ مربوطه صرف کنند.

مسعود وثوق افزود: در گذشته نه چندان دور از داشته‌های علمی و تجربیات افراد استفاده می‌شد ولی امروزه دیتا و پایگاه‌های اطلاعاتی از جمله هوش مصنوعی جای آن را گرفته است که با استنتاج دقیق می‌توان به فرضیات پژوهشی دقیق دست یافت و از سوی دیپر پژوهش‌های هدفمند صورت گیرد.

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان در پاسخ به این سئوال که این پژوهشگاه علمی و تخصصی تا چه اندازه در سبک زندگی مردم تاثیرگذار باشد؛ گفت: سرعت تولید علم و پیشرفت‌های علمی در سال‌های اخیر رشد چشم‌گیری داشته است و موسسه رویان در حوزه ژن درمانی به پیشرفت‌های علمی بسیاری دست یافته است و در این راستا برای اختلال‌های ژنتیک به راهکارهای دقیق و کارآمدی دسترسی پیدا کرده است و این مهم میسر نمی‌شد مگر با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ابزار دقیق همچون هوش مصنوعی.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا