در دیدار مسئولین جهاد دانشگاهی و دیوان محاسبات تاکید شد؛
لزوم حمایت مسئولین و دستگاه های اجرایی برای راه اندازی «شهرک فناوری»

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه دیدار و بر لزوم علمی کردن فعالیت‌ها در حوزه «زنان و خانواده» تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری سینا، دکتر مسلم حدیدی در این دیدار با اشاره به اهمیت جایگاه خانواده، گفت: خانواده رکن اساسی هر جامعه و زن رکن اساسی هر خانواده است، بنابراین هرچقدر بتوانیم جایگاه بانوان را تقویت کرده و بهبود بخشیم جایگاه خانواده در جامعه تقویت می شود.

وی با تاکید بر لزوم انجام علمی فعالیت ها در حوزه زنان گفت: حوزه زنان حوزه حساس و مهمی است و نیاز است برای هرگونه فعالیت در این حوزه، قبل از هرچیز پژوهش های لازم صورت گرفته و کارها بصورت علمی پیش رود.

حدیدی گفت: از طرفی همه نهادها باید در این زمینه پای کار آمده تا با هم افزایی بتوان اقدامات موثری را در حوزه خانواده و زنان رقم زد.

وی از آموزش به عنوان یکی از موثر ترین و کلیدی ترین فعالیت ها در حوزه زنان یاد کرد و افزود: آموزش ها در حوزه های مختلف موجب افزایش آگاهی و مهارت در زنان جامعه شده و آنها را برای تربیت و تقویت جایگاه خانواده یاری می دهد.

وی به زیرساخت های سازمان جهاددانشگاهی استان در این زمینه اشاره کرد و افزود: برگزاری برخی دوره های آموزشی مهارت محور برای زنان سرپرست خانوار موجب شده بسیاری از این بانوان اکنون کسب و کار خود را راه اندازی کرده و به استقلال مالی دست یابند.

وی به برخی اقدامات دیگر سازمان جهاددانشگاهی استان در حوزه زنان و خانواده هم اشاره کرد و از راه اندازی سامانه «تحلیل شناسنامه جمعیت» کرمانشاه به عنوان یکی از مهم ترین این اقدمات یاد کرد و افزود: این سامانه با هدف کمک به پایش هرچه بهتر و دقیق‌تر شاخص های جمعیتی استان راه اندازی شده و اکنون آماده رونمایی و فعالیت است.

به گفته حدیدی میزان باروری کل، میانگین سن ازدواج مردان و زنان، میانگین سن مادران و پدران درتولد اولین فرزند، نرخ سالمندی، نرخ طلاق، نرخ ولادت، جمعیت زنان مجرد، فاصله بین ازدواج تا تولد اولین فرزند از جمله مهم ترین شاخص های لحاظ شده در این سامانه است.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه به برخی زیرساخت های دیگر سازمان برای بهره گیری در حوزه زنان و خانواده اشاره و تصریح کرد: از جمله زیرساخت ها مرکز گیم و انیمیشن است که می توان از آن برای انواع تولیدات فرهنگی در قالب گیم و انیمیشن در حوزه زنان و خانواده استفاده کرد.

مریم اکبری سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه هم در این دیدار با تاکید بر ظرفیت های سازمان جهاددانشگاهی، بر لزوم علمی کردن فعالیت ها در حوزه زنان و خانواده تاکید کرد و افزود: هرچقدر فعالیت ها بصورت علمی پیش رود قطعا نتایج بهتر و موثرتری خواهد داشت.

وی افزود: در همین راستا تمایل داریم که از ظرفیت های سازمان جهاددانشگاهی با توجه به بدنه علمی و نخبگانی آن بیش از پیش استفاده کنیم.

سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه به همکاری های متعدد این نهاد با سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: این همکاری ها در قالب تفاهم نامه های مختلف در حال انجام است اما تمایل داریم با توجه به ظرفیت های این نهاد این همکاری ها را گسترش دهیم.

منبع
روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا