رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «اگروفن» در گفتگو با سینا:
چالش اصلی در صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان نقل و انتقال مالی است/ محدودیت در فرصت سرمایهگذاری برای تولید

رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «اگروفن» در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، بر تسهیلِ شرایط صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان به شرکتهای متقاضی در عرصه بینالملل و جذب سرمایهگذار به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» تاکید کرد و گفت: چالش اصلی جهت معرفی و عرضه محصولات شرکتهای دانشبنیان و یا بنگاههای اقتصادی بزرگ موضوع تامین پول و نقل و انتقالهای مالی با توجه به شرایط تحریم است که این مهم فرصت سرمایهگذاری در تولید را محدود میکند.
حمیدرضا بیات رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «اگروفن» با بیان این مطلب در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا گفت: یکی از راههای مشخص برای یاری رساندن به شرکتهای دانشبنیان این است که بنگاههای بزرگ اقتصادی مانند شرکت مس، فولاد و یا پتروشیمی به واسطه مراودات مالی گسترده که با بازارهای جهانی دارند؛ با توجه به نیازسنجی و تقاضای جهانی توان و دانش شرکتهای دانشبنیان و فناورانه ایرانی را به این بازارهای بین المللی معرفی کنند.
وی ادامه داد: یکی از چالشهای مهم شرکتهای دانش بنیان معرفی و عرضه محصولات آنها به بازارهای جهانی است که بنگاههای اقتصادی بزرگ با توجه به تجربه و تخصصی که در این زمینه دانرد میتوانند به شرکتهای دانشبنیان متوسط و کوچک کمک کنند تا در شرایط فعلی اقتصادی بتوانند از فرصتهای سرمایه گذاری در تولید را بهره ببرند.
رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «اگروفن» اظهار داشت: با توجه به شناختی که از ظرفیت و توان شرکتهای دانش بنیان دارم معتقدم در زمینه تامین تقاضا و عرضه در عرصه بینالملل میتوانند مولد باشند.
بیشتر بخوانید:
اعتماد به شرکتهای دانش بنیان مستلزم «سرمایه گذاری برای تولید» است
حمیدرضا بیات متذکر شد: از راههای موثر برای سودآوری شرکتهای دانش بنیان که منتج به ارز آوری برای کشور نیز میشود؛ بازاریابی برای تقاضا بر اساس تخصصهای فناورانه است تا شرکتهای دانش بنیان موظف به تامین و وصول این تقاضاها بشوند.
رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «اگروفن» افزود: راه حل دیگر برای برون رفت از مسائل مربوط به تبادلهای مالی توجه به این موضوع است که بتوان شرکتهایی را به منظور حل و فصل مراودات بازرگانی در دیگر کشورهای مستقر کرد. درست مانند کشورهای چین و ترکیه که با پشتبانی دولت و البته وزارت امور خارجه و استقرار در کشورهای دوست و همسایه توانستهاند به دستاوردهای خوبی در عرصه ارزآوری برشند.
وی با اشاره به این مطلب که برپایی نمایشگاه دائمی در کشورهای خارجی دسترسی بینالمللی را تسهیل میکند؛ گفت: علاوه بر برپایی نمایشگاه دائمی ارائه محصول در سایر کشورها، شرکتهای دانش بنیان میتوانند این ریسک را بپذیرند و به شکل مستقیم وارد مذاکره و مراوده اقتصادی برای صادرات محصولات خود به شرکتهای خارجی شوند که در این راستا دولت میتواند در جهت رفع موانع تسهیلگر باشد.
لازم به توضیح است شرکت دانش بنیان «اگروفن» اولین مرکز انتقال تکنولوژیهای نوین در بخش پس از برداشت و دسته بندی هوشمند است که موفق به تولید نوعی بسته بندی به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش افت ویتامین شده است.