خدمت بی‌منت معلم کردستانی؛ تألیف ۲۱ کتاب و ۱۵ نرم‌افزار آموزشی رایگان

در روزهایی که هزینه‌های آموزش دغدغه بسیاری از خانواده‌هاست، یک معلم سنندجی با اقدامی قابل تقدیر، ۲۱ کتاب آموزشی تألیف و ۱۵ نرم‌افزار آموزشی رایگان را به دانش‌آموزان هدیه کرده است.

به گزارش خبرگزاری سینا، این روزها وقتی سخن از هر دری گفته می‌شود هزینه‌های آن اول از هر چیز دیگر خودنمایی می‌کند، از لباس و پوشاک و خورد و خوراک گرفته تا هزینه‌های مازاد آموزش که همگی با هزینه‌های سرسام‌آور جریان می‌شود.

اما در این میان هم هستند کسانی که معامله با خدا را ترجیح می‌دهند فرشتگانی که لباس آدمی بر تن کردن فارغ از شرایط جامعه از استعداد خود در راه خدمت به خلق و جلب رضایت خداوند بهره می‌بزند.

سامان طاهرنژاد معلمی که با عشق به ترویج تعلیم و تربیت چندین نرم افزار آموزشی را برای دانش آموزان طراحی کرده و برخلاف کسانی که با فکر مال اندوزی همه چیز را با گران‌ترین قیمت ارائه می‌دهند، ایشان تمام نرم‌افزارهای آموزشی را رایگان در اختیار دانش آموزان قرار دادند.

هرچند ایشان کارهای عام‌المنفعه دیگری را هم به صورت رایگان انجام می‌دهند. مخترع نرم افزارهای آموزشی اظهار کرد: چندین سال معلم هستم و هدف من خدمت به جامعه است.

وی گفت: به نظر من موفقیت وقتی متفاوت باشی به سمت تو می‌آید و ما باید شکرگزار نعمت‌های الهی باشیم و با توکل به هدف‌های زندگی‌مان برسیم.

معلم و نویسنده کردستانی بیان کرد: در دوره کرونا معضل آموزشی وجود داشت که در نهایت به ذهن من رسید که با طراحی نرم افزارهای مختلف آموزشی در حجم کم با اطلاعات زیاد امکان تدریس تصویری را برای دانش آموزان فراهم کنم.

تدوین نرم‌افزارهای آموزشی برای دانش‌آموزان بدون نیاز به اینترنت

طاهرنژاد گفت: بنابراین تمامی دروس کلاس ۷ تا ۱۲ را در قالب نرم افزارهای بوستان مدرسه، پک‌های کامل آموزشی که بدون نیاز به اینترنت قابل استفاده بود طراحی کردم.

وی افزود: همچنین تاکنون موفق به کسب ۸۷ مقام اول در جشنواره‌ها و در بین طراحان برتر شدم، ۲۱ کتاب آموزشی متوسطه تألیف کردم، ۶۲۳ دوره آموزشی و تولید محتوا برگزار کردم، و در نحوه آموزش زبان عربی یک تحول نوین در عرصه درس عربی فراهم کردم.

نویسنده سنندجی اذعان کرد: نرم افزارهایی که طراحی کردم در سطح کشوری مورد استقبال قرار گرفت و حتی پیام‌های تشکر از سراسر کشور مبنی بر مفید بودن این نرم‌افزارها دریافت کردم.

طاهرنژاد اظهار کرد: نحوه تدریس من در کلاس ۲۰ دقیقه تدریس خلاصه و مفید است و مابقی کلاس پرسش و پاسخ و فعالیت گروهی و پرسش شفاهی است که همین تکرار و اهمیت دادن به موضوعات باعث تأثیرگذاری بیشتر و ماندگاری مطالب است.

وی ادامه داد: علاوه بر درس، یاد دادن اخلاق به دانش آموزان هم اهمیت دارد و من حتی در بین تدریس با موسیقی هم دانش آموزان را ترغیب به درس خواندن می‌کنم.

مشارکت در مراسم‌های مولودی به صورت رایگان

معلم کردستانی تصریح کرد: من علاوه بر تدریس از سال ۷۹ فعالیت دف نوازی را آغاز کردم و در حال حاضر هم در مراسم‌های مولودی به طور کاملاً رایگان فعالیت دارم.

طاهرنژاد گفت: همچنین ۱۱۸ دوره هوش مصنوعی برای دانش آموزان و دانشجویان برگزار کردم که ۱۸ مورد آن کشوری بوده و توانسته تأثیرات مفیدی داشته باشد.

وی اعلام کرد: با شناخت مفید در تمام زمینه‌ها و تغییر نحوه تدریس جذاب تأثیرات مفیدی در بدنه آموزشی ایجاد می‌شود و تا جایی که می‌توانیم در زمینه علمی باید جلو برویم.

طاهرنژاد اعلام کرد: برای نخبه پروری هم برنامه‌هایی دارم تا به شکوفا کردن استعدادها و نخبه‌ها خصوصاً در نقاط کمتر برخوردار با ارائه خدمات لازم مؤثر باشیم.

حمایت از نخبه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز نخبه پروری بیشتر در جامعه شود، با کمک و حمایت همه جانبه مسئولان از این افراد می‌توان به توسعه دانش و کمک به پرورش علم کمک کرد.

منبع
مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا