فارس صدرنشین استانهای کشور در اسکان مهمانان نوروزی در مدارس

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تاکنون بیشترین استقبال و فراوانی اسکان مهمانان نوروزی در مدارس را در استانهای فارس، خراسان رضوی و اصفهان شاهد هستیم.
مهدی نیک فر امروز، ۵ فروردین ماه در بازدید از ستادهای پذیرش و اسکان فرهنگیان در شیراز گفت: امسال برای فرهنگیان بخش زیادی ازظرفیت پذیرش و اسکان در مدارس به صورت غیر حضوری از طریق سامانه eskan.medu.ir فراهم شده است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از مهمانان نوروزی آموزش و پرورش درخواست کرد: باعنایت به در دسترس بودن آدرس مراکز و مدارس اسکان از طریق لوکیشن، از مراجعه حضوری به ستادهای اسکان پرهیز کنند.
نیک فر ادامه داد: تاکنون بیشترین استقبال و فراوانی اسکان مهمانان نوروزی در مدارس را در استانهای فارس، خراسان رضوی و اصفهان شاهد هستیم.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: هدف ما تأمین رفاه، ایمنی و امنیت فرهنگیان است تا آنها بتوانند تعطیلات نوروزی را با آرامش سپری کنند.
نیک فر از فرهنگیان کشور خواست با توجه به تردد و شلوغی جاده ها، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را مد نظر داشته و در پویش «نه به تصادف» مشارکت کنند.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاش های بی دریغ همه عوامل اجرایی طرح اسکان نوروزی ۱۴۰۴، بیان کرد: با توجه به احتمال افزایش موج سفر در این هفته،برنامه ریزی و اقدام لازم خصوصا افزایش ظرفیت اسکان را فراهم کنند.
نیک فر خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار نفر عوامل اجرایی، ۹ هزار مدرسه، ۴۲۴ مرکز آموزشی و رفاهی و۶۲هزار و پانصد کلاس در سه طرح ویژه, الف و ب و۳۰ ناظر ویژه در طرح اسکان نوروز ۱۴۰۴ فعال هستند.
به گزارش سینا و به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس تا صبح امروز پنجم فروردین ماه ۱۴۰۴ بیش از ۲۵۵هزارنفر در قالب نزدیک به ۷۳هزار خانواده و در مجموع بیش از ۷۵۵ هزار نفر روز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده اند.