فعالیت بیمارستان پورسینا از اواسط فروردین در دو نوبت صبح و عصر

مدیر بیمارستان دندانپزشکی پورسینا گفت: این بیمارستان از بیست و سوم فروردین سال آینده به صورت دو شیفته و در دو نوبت صبح و عصر فعالیت خواهد کرد.

علی ثقفی افزود: بیمارستان پورسینا که از اواسط سال ۱۴۰۰ افتتاح شده اکنون با تکمیل ظرفیت نیروی متخصص، درمانی و کادر پشتیبانی این ظرفیت را دارد که با توزیع نیروها در دو شیفت صبح و عصر، نسبت به ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی به عموم مردم اقدام کند.

وی تصریح کرد: پس از ارزیابی شرایط موجود و در راستای افزایش بهره‌وری، جلب رضایت مراجعین و گسترش خدمت رسانی، پیشنهاد طرح دو شیفته شدن بیمارستان را در سامانه نظام پیشنهادات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مطرح کردیم که مورد موافقت قرار گرفت و همزمان از معاونت درمان دانشگاه نیز مجوز لازم دریافت شد.

مدیر بیمارستان پورسینا ادامه داد: خدمات دندانپزشکی در این بیمارستان شامل خدمات تحت بیهوشی برای بیماران خاص و اطفال و همچنین خدمات سرپایی برای عموم مردم است که شامل درمان ریشه، ترمیمی و زیبایی، جراحی فک و صورت و دندانپزشکی کودکان می‌شود که زین پس و از تاریخ یاد شده مردم می‌توانند در دو نوبت صبح و عصر به بیمارستان پورسینا واقع در جاده همدان – کرمانشاه ابتدای ورودی بهار مراجعه و با تعرفه دولتی خدمات دندانپزشکی دریافت کنند.

 

گزارش: فاطمه عزیزی هرمز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا