ابراهیم رستگاری در گفتگو با سینا:
تسهیلات ویژه به شرکتهای دانش بنیان برای رفع تعهدات ارزی ارائه میشود/« فرصت فردا» و شناساندن ظرفیت صادرات در عرصه بین الملل

مدیر کل دفتر شرکتهای نوآور و فناور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در گفتگو با خبرنگار سینا از ارائه تسهیلات ویژه به شرکتهای دانش بنیان به منظور رفع تعهدات ارزی از بازه زمانی 4 ماه به 19 ما خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سینا،، ابراهیم رستگاری مدیر کل دفتر شرکتهای نوآور و فناور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با بیان این مطلب گفت: با وجود مسائل اقتصادی و مشکلات مالی شرکتهای دانش بنیان در بحث مربوط به تسهیلات بانکی؛ معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و فعالیتهایی که در این حوزه به انجام میرساند، به مثابه چتر امید برای شرکتهای دانش بنیان عمل می کند.
مدیر کل دفتر شرکتهای نوآور و فناور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری یکی از مهمترین دغدغههای شرکتهای دانش بنیان موضوعات مربوط به مالیات، تسهیلات بانکی، معافیتهای مالی و بیمهای و غیره عنوان کرد و گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در بخش های مختلف برای رفع موانع از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند و در راستای اعطای تسهیلات بانکی و معافیتهای مالیاتی و بیمهای به شکل مستقیم ورود می کند.
ابراهیم رستگاری در ادامه با اشاره به موضوع صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان گفت: شرکتهای دانش بنیان در بخش صادرات برای ارز تخصیصی دچار مشکل هستند از همین رو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری هماهنگیهای لازم با بانک مرکزی برای تخصیص ارز به عمل می آورد و در راستای هماهنگیهای ایجاد شده اختصاص ارز به شرکتهای دانش بنین به بازه زمانی 30 روز کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر شرکتهای دانش بنیان که صادرکننده محصول هستند طبق قانون برای بازگشت تعهدات ارزی خود چهار ماه فرصت دارند که این مدت زمان با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری به 19 ماه افزایش یافته است. همچنین اگر شرکتهای دانش بنیان 80 درصد از مبلغی که صادرات داشته اند را برگردانند؛ این شرکتها بر پایه هماهنگی های به عمل آمده از سوی معاونت علمی ریاستجمهوری رفع تعهد ارزی می شوند.
مدیر کل دفتر شرکتهای نوآور و فناور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در پاسخ به این سئوال که این دفتر در جهت معرفی برند شرکتهای دانش بنیان در عرصه بینالملل چه فعالیتهایی را به ثمر رسانده گفت: موضوع معرفی برندها به شکل تخصصی وظیفه سازمان تبادلات فناوری بینالمللی است اما معاونت علمی در راستای ارتباطهایی که با شرکت های دانش بنیان دارد یک برنامه جامعی با عنوان «فرصت فردا» دارد که اقدام به شناساندن ظرفیت های شرکت های دانش بنیان برای صادرات محصول در عرصه بین الملل می کند.
رستگاری خاطرنشان کرد: در قالب این برنامه کشور ازبکستان را به 500 شرکت دانش بنیان معرفی کرده ایم که طی ظرفیت سنجی، محصولات خود را به این کشور معرفی کنند. همچنین اندونزی نیز در لیست معرفی ظرفیتهای این کشور به شرکهای دانش بنیان قرار دارد.