کمیته محرومیت‌زدایی به دنبال ایجاد برابری در توزیع خدمات شهری است

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز اعلام کرد که این کمیته برای ایجاد برابری در توزیع خدمات شهری در تمامی محلات شیراز به ویژه مناطق محروم تلاش می‌کند.

سیده مریم حسینی امروز، اول اسفندماه در میز خدمت شهرداری منطقه 4 شیراز، به اهمیت محرومیت‌زدایی از محلات شهر اشاره کرد و گفت: کمیته محرومیت‌زدایی در دوره ششم شورای شهر شیراز با هدف اجرای عدالت و توزیع متوازن خدمات شهری در محلات مختلف تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه محرومیت‌زدایی تنها به رفع نیازهای مالی محدود نمی‌شود، افزود: نگاه کمیته محرومیت‌زدایی، توزیع عادلانه تمامی خدمات شهری از تمامی دستگاههای خدمات رسان در بین تمام محلات شهر است.

حسینی با اشاره به اینکه در ابتدای کار ۱۰ محله برای رفع محرومیت در نظر گرفته شده بود، گفت: پس از توافق با سپاه فجر، این تعداد به ۴۰ محله افزایش یافت؛ البته پروژه هایی در محلاتی غیر از 40 محله هدف اجرا شده است.

وی با اشاره عدم رسیدگی به برخی محلات به مدت ۲۰ سال و عدم رسیدگی به فاضلاب در آن محلات گفت: کمیته محرومیت‌زدایی با تشکیل جلسات متعدد با دستگاه‌های مختلف از جمله آبفا، تلاش کرد تا اولویت پروژه های شرکت آبفا را با پروژه های محرومیت زدایی شهرداری همراه نماید تا مشکلات محلات را بهتر بتوانیم حل و فصل کرد.

حسینی از اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای شهرک کشن در سال گذشته خبر داد و گفت: این بودجه صرف پروژه‌هایی مانند اجرای پارک ۷ هکتاری، لوله‌گذاری، روکش آسفالت و لکه‌گیری خیابان اصلی کشن شده است.

وی همچنین از عقب افتادن برخی پروژه های محرومیت زدایی در کشن به دلیل عدم اجرایی شدن زیرساخت های مربوط به آبفا گفت: با تلاش‌های انجام شده، اولویت آبفا به محرومیت‌زدایی معطوف شده و زیرساخت‌های لازم برای اجرای پروژه‌های کمیته محرومیت‌زدایی فراهم شده است.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در پایان سخنان خود از برگزاری جلسات مستمر با شهرداران برای بررسی و تعریف پروژه های سال 1404 خبر داد و از مردم درخواست کرد برای پروژه های 1404 در این محله نظراتشان را اعلام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا