مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم در گفتگو با سینا:
هویت سازمانی و برندسازی از چالش‌های فناوری‌های نوین است/فعالیت 30 واحد فناور در مرکز

مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم از حضور و فعالیت ۳۰ واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در زیر مجموعه مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم خبر داد و گفت: از این تعداد 8 واحد فناور دارای گواهی دانش بنیان هستند و به طور کلی فناوران در این مرکز در دو مقطع رشد مقدماتی و رشد فعالیت می کنند و در زمینه آموزش، مشاوره های فنی و تخصصی، ورود به بازار، برند سازی و ایجاد شخصیت حقوقی و توانمندی در ایجاد شرکت های فناوری خدماتی به آنها ارائه می شود.

پریسا ساسانی: مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم از جمله مراکز فعال در حوزه پشتیبانی شرکت‌های دانش بنیان است که در بخش‌های مختلف همچون هویت سازمانی و ورود به بازارهای داخلی و خارجی برنامه نویسی می‌کند.

حسن محمدی مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم در توضیح چگونگی کار با شرکت‌های زیرمجموعه این مرکز در گفتگو با خبرگزاری سینا گفت: در این مرکز نوع خدمت به شرکت‌های دانش بنیان در سه گروه دسته‌بندی می شود. گروه اول مربوط به مرکز نوآوری و خلاقیت است در این بخش شرکت‌هایی با ایده‌های خام حضور دارند که تسهیلات مربوط به عضویت برای آنها فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: بخش دوم مرکز رشد مقدماتی است که در این بخش شرکت‌های متقاضی ایده‌های نسبتا پرورش داده شده دارند، ولی فاقد شخصیت حقوقی هستند که در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم برنامه نویسی تجاری(business plan) برای این شرکت‌ها نوشته می‌شود و در ادامه مباحث حقوقی و مراحل آماده سازی برای ورود به بازار کسب و کار مطرح می‌شود که پس از آموزش تصمیم‌گیری نهایی برای شروع کار صورت می گیرد.

مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم متذکر شد: مرحله رشد یک پله بالاتر از رشد مقدماتی است که شرکت‌های رشدی تا سه سال می توانند از خدمات و مزایای این مقطع برخوردار شوند. در این مرحله که باید واحد فناور شخصیت حقوقی پیدا کرده باشد با یک تیم کاری متخصص و مرتبط فعالیت خود را انجام دهد.

حسن محمدی یادآور شد: همچنین اخذ گواهینامه و مدارک مرتبط برای ثبت شرکت و ورود محصولات شرکت‌ها به بازار داخلی، هویت سازمانی و برندسازی به عهده ما است.

مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان قم در پاسخ به این سئوال که در بخش آیین‌نامه‌های حمایتی چه نوع فعالیتی انجام می‌شود؟ گفت: در بخش حمایتی دو سرفصل خدماتی و تحقیقاتی انجام می‌شود. در بخش خدماتی حمایت از واحدهای فناوری مانند خرید لپ‌تاپ، مشاوره حضوری، تسهیل شرایط حضور در نمایشگاه‌های تخصصی صورت می‌گیرد. در بخش تحقیقاتی نیز موضوعات مربوط به بحث‌های نرم افزاری و نیروی انسانی پیگیری می‌شود.

این مدیر مرکز رشد فنی و مهندسی پارک علم و فناوری استان قم افزود: در حال حاضر بیشترین رشته های تخصصی در مرکز رشد واحدهای فعال الکترونیک، هوش مصنوعی، شیمی، آی‌ تی، زیست فناوری حضور دارند.

محمدی در پایان در خصوص نوع و نحوه عملکرد ۸ شرکت دانش بنیان عضو مرکز رشد گفت: در حال حاضر سه شرکت حوزه صنایع شیمیایی آمادگی رشدیافتگی و ورود به امور موسسات پارک دارند و در حد مطلوبی به توانایی تجاری سازی و ورود به بازار های داخلی رسیده اند و باید برای بخش صادراتی خود برنامه ریزی کنند و ۵ شرکت دانش بنیان عضو مرکز رشد در حوزه الکترونیک و IT هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا