دستیار معاون علمی رئیس جمهور در گفتگو با خبرگزاری سینا:
مسیر گسترش هوش مصنوعی در دفاع از زیست‌بوم ایران اهمیت دارد/ راه اندازی پارک هوش مصنوعی براساس نیازسنجی تبیین شده است

مجتبی علیزاده دستیار معاون علمی رئیس جمهور معتقد است موضوع راه اندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» براساس خلاءهای موجود در این حوزه نیازسنجی شده و با تفاهم‌نامه‌ای که در جریان بازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از اراضی عباس‌آباد، برای راه‌اندازی این پارک  امضا شد؛ در تلاش برای رفع نیازمندی‌های این حوزه هستند.

پریسا ساسانی: مجتبی علیزاده دستیار معاون علمی رئیس جمهور، با بیان مطلب در گفتگو با خبرگزاری سینا گفت: در حوزه هوش مصنوعی خلاءهای جدی وجود دارد که به دلیل غفلت‌‌هایی صورت گرفته از گذشته تا امروز ایجاد شده است. از همین رو طرح «پارک ملی هوش مصنوعی» برای رفع خلاءها و ایجاد طرح‌های نو جهت آسایش مردم راه‌اندازی خواهد شد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا کارگروه مشخصی در این زمینه انجام رسیده است؛ اظهار داشت: کارشناسی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است و قرار است جزئیات راه‌اندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» توسط این کارگروه اعلام شد.

دستیار معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: هوش مصنوعی شروعی برای دریافت نیازمندی‌های روز جهان استو استفاده بهینه در زندگی روزمره و اجتماعی ملت‌ها است و به تبع ایرانیان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و شاهد هستیم که مردم عزیزمان بدون نگرانی و با فراغ بال از این پدیده و تکنواوژی روز بهره می برند.

مجتبی علیزاده تاکید کرد: اما آنچه در مسیر گسترش هوش مصنوعی در دنیا اهمیت دارد حفاظت و نگه داشت از اطلاعات مردم و دفاع از زیست‌بوم و علم و فناوری کشورمان است.

علیزاده در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به این مطلب در راستای راه‌اندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» از تمامی ظرفیت‌های موجود و فعالان در عرصه هوش مصنوعی استفاده خواهد شد؛ گفت: این پارک می‌تواند به بستری مناسب برای توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های نوین در کشور تبدیل شود. درحال‌حاضر مطالعات تطبیقی پارک‌های هوش مصنوعی در سطح جهان انجام می‌شود تا با بهره‌گیری از تجارب جهانی، این پارک به بهترین شکل ممکن راه‌اندازی شود.

لازم به توضیح است در جریان بازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از اراضی عباس‌آباد، تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» در این منطقه امضا شده است.این پارک قرار است به محلی برای ارائه خدمات هوشمند ملموس به مردم تبدیل شود. این خدمات حوزه‌های متنوعی ازجمله اینترنت اشیا (IoT) و نسخه‌های دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران را در برمی‌گیرد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا