نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

حضور جهاد دانشگاهی در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به روایت تصویر

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

جهاددانشگاهی در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار از ۲۳ تا ۲۶ آذر ماه سال جاری حضور پیدا می کند.

به گزارش خبرگزاری سینا، در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا می شود، معاونت پژوهش و فناوری در سالن ۵ غرفه ۱۰ و سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان به عنوان متولی تجاری سازی فناوری در جهاددانشگاهی و در جهت حمایت از تولید ملی و تحقق اقتصاد دانش بنیان، به منظور نمایش جلوه هایی از دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناورانه این نهاد و ارایه نیازهای تحقیقاتی و فناورانه کشور و ارتقای ارتباط صنعت و جامعه، در سالن ۲۷ غرفه ۱ از ساعت ۸ تا ۱۵ به ارایه دستاوردهای این نهاد می پردازند.

 

گفتنی است، در بخش فن بازار این نمایشگاه حدود ۳۰ واحد سازمانی، حدود ۱۰۰ واحد فناور مستقر در ساختارهای فناوری و نوآوری، شرکت‌ها، صندوق͏‌ها و موسسات با بیش از ۵۰۰ محصول و خدمات فناورانه از جهاددانشگاهی در حوزه های فنی و مهندسی، سلامت، فناوری͏ های نرم، کشاورزی و صندوق͏ های تامین مالی حضور پیدا می‌کنند.

سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان با بیان اینکه این نهاد در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار حضور موثر و قوی دارد یادآور شد: تلاش‌های یکساله پژوهشگران و فناوران در چنین نمایشگاهی ارائه می‌شود و جهاد دانشگاهی هم تلاش‌های پژوهشگران و فناوران خود را در قالب ۵۰۰ محصول فناورانه و دانش بنیان در بخش‌های مختلف سلامت، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و علوم انسانی و هنر در دو سالن مجزا در معرض دید علاقمندان گذاشته است. همچنین تا پایان نمایشگاه نشست‌های مختلفی در حوزه زیست بوم نوآوری و فناوری و کسب و کار‌های مرتبط با ین حوزه در غرفه‌های جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

 

وی ضمن دعوت از همه بازیگران، سرمایه گذاران، صاحبان ایده برای بازدید از دستاورد‌های فناورانه جهاد دانشگاهی یادآور شد: نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش و فناوری و فن بازار در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران فرصت مناسبی است تا همه اساتید، دانش آموختگان، دانشجویان و افراد صاحب ایده وارد زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور شوند و از دستاورد‌ها و نتایج تحقیقات پژوهشگران جهاد دانشگاهی دیدن نمایند و خود را به شبکه بزرگ جهاد دانشگاهی وصل نمایند.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با تصریح اینکه جهاد دانشگاهی حضور متفاوتی در این نمایشگاه‌ها دارد خطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان ( محل تلاقی دو یا چند زیستگاه فناوری با یکدیگر مطرح است) و در واقع این نهاد حلقه اتصال بین بخش خصوصی و حاکمیت مطرح است و تلاش می‌کند هم دستاورد‌های بخش خصوصی را در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و فناور ارائه نماید و هم ارتباط سازنده‌ای با بخش‌های دولتی و حاکمتی داشته و آن را تقویت نماد. از این جهاد دانشگاهی مدل نوآوری باز را دنبال می‌کند و شبکه گسترده جهاد دانشگاهی آمادگی دارد از صاحبان ایده حمایت کند و ساختار‌های منعطف جهاد دانشگاهی با سکوی پلتفرم باز در خدمت همه علاقمندان در گستره شبکه جهاد دانشگاهی در سراسر کشور است.

 

 

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش و فناوری و فن بازار محل صله رحم همه بازیگران زیست بوم پژوهش و فناوری اعم ار استاد و دانشجو تا بازیگران بخش سرمایه گذاری و تجاری سازی است یادآور شد: جهاد دانشگاهی با طرح اطلس فناوری و نیز سه صندوق پژوهش و فناوری تلاش می‌کند به یکی از حامیان اصلی توسعه فناوری و تجاری سازی و تولید و فروش محصول فناورانه تبدیل شود و این مهم نهایتا می‌تواند به ایجاد نخستین صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر برای حمایت از محصولات فناورانه بدل شود.

وی با اشاره به تنوع محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی اظهار داشت: تلاش جهاد دانشگاهی همواره بر اساس نیاز‌های کشور و در واقع مساله محور بوده است. از این رو در سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی نگاه این است که در قالب اطلس فناوری، تولید، بهبود و توسعه فناوری‌ها را در راستای ورود به بازار و حل مشکلات و نیاز‌های جامعه تجاری سازی و به جامعه هدف و مصرف کننده ارائه کنیم.

 

 

وی در پایان اشاره به اینکه به گفته دکتر صالحی دبیر نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار، این نمایشگاه محلی برای جلوه وفاق است گفت: معاون پژوهشی وزارت عتف در این نمایشگاه و افتتاحیه آن از جهاد دانشگاهی به عنوان بخش موثر برگزاری این نمایشگاه و موثر در حوزه پژوهش و فناوری یاد کرد.

 

گفتنی است، بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار تا ۲۶ آذرماه در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود و مدیران و کارشناسان جهاددانشگاهی آمادگی دارند به سوالات علاقمندان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور پاسخ دهند.

زمان: 23 تا 26 آذر ماه
مکان: محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران
معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی: سالن 5 غرفه 10
سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان: سالن 27 غرفه 1

خروج از نسخه موبایل