نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تقویت تحقیق و پژوهش در زمینه علوم انسانی و اجتماعی منجر به بهبود کیفیت زندگی مردم می‌شود

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی
در نشست مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان با بانوان پژوهشگاه علوم انسانی جهاددانشگاهی بر ضرورت توجه و اهمیت در حوزه های علوم انسانی و علوم اجتماعی و تقویت این حوزه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سینا، دکتر نجمه یزدان فر مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان در دیدار با بانوان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی گفت؛ تقویت تحقیق و پژوهش در زمینه علوم انسانی و اجتماعی نه تنها به ارتقاء سطح دانش جامعه کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به حل مسائل پیچیده اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی مردم نیز منجر شود.

وی با تاکید بر این که توجه به مسائل و چالش‌های مربوط به زنان در این حوزه‌ها می‌تواند بازتابی از واقعیت‌های اجتماعی باشد و با ارایه راهکارهای علمی، به بهبود وضعیت آنها کمک کند، گفت: حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاددانشگاهی است و این حضور قابل تقدیر است.

دکتر نجمه یزدان فر اظهار کرد: هدف از ایجاد حوزه امور بانوان، شنیدن نظرات بانوان شاغل در این نهاد، برطرف کردن دغدغه‌های آن‌ها و فراهم کردن مسیر لازم برای دستیابی به جایگاه متعالی و شایسته آنان است.

مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان بیان کرد: تلاش می‌کنیم زمینه آشنایی بانوان با سایر نهادها و سازمان ها را فراهم کنیم.

مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان، ضمن قدردانی از بانوان شاغل در پژوهشگاه علوم انسانی، تصریح کرد: هدف این است که فرصت‌های بیشتری برای رشد و توسعه حرفه‌ای بانوان فراهم شده و علاوه بر ارتقای مهارت‌های فردی، زمینه برای استفاده بهینه و مطلوب جامعه از توانمندی های عظیم جهاددانشگاهی در زمینه علوم انسانی به ویژه در حوزه اصلاح سبک زندگی فراهم شود.

دکتر یزدان فر گفت: حضور زنان در سازمان‌ها به عنوان رهبران، مدیران و کارکنان فعال، به افزایش تنوع و بهبود فرهنگ سازمانی کمک می‌کند. این حضور نه تنها به ارتقای بهره‌وری منجر می‌شود، بلکه بر روند توسعه سازمان نیز تأثیر مثبتی دارد و در سطوح مختلف سازمانی می‌تواند به ایجاد محیط کاری پایدار و خلاق‌تر منجر شود.

در این جلسه، مدیر اداری پژوهشگاه علوم انسانی به ارایه گزارشی از فعالیت‌های این پژوهشگاه پرداخت و به معرفی بانوان شاغل در آن اشاره کرد.

وی بیان کرد که در حال حاضر ۱۲ نفر از همکاران این واحد خانم هستند که از این تعداد، هشت نفر در سطوح مدیریتی مشغول به فعالیت هستند. این موضوع نشان‌دهنده حضور مؤثر بانوان در مدیریت و تصمیم‌گیری‌های این پژوهشگاه است.

در این نشست، اعضا هیات علمی پژوهشگاه چکیده ای از طرح های اجرا شده در زمینه سبک زندگی، طلاق عاطفی، زندگی سالمندی، موضوعات خاص جوانان و نوجوانان و … را عنوان و برای اجرای برخی دوره های آموزشی مفید از جمله شادی در محل کار، شناخت سازمان، چالش های خانواده و … اعلام آمادگی کردند.

منبع:‌ روابط عمومی جهاددانشگاهی

خروج از نسخه موبایل