به گزارش خبرگزاری سینا، محمدجواد صدریمهر، مدیرکل دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی در این نشست به اهمیت تبدیل علم به فناوری و ترکیب چند فناوری برای ایجاد نوآوری و ورود به بازار تأکید کرد و اظهار داشت: اگر این زنجیره به اقتصاد دانشبنیان منتهی نشود، به این معنا است که کل مسیر بینتیجه بوده است. اقتصاد دانشبنیان بهعنوان یک اقتصاد پایدار زمانی محقق میشود که کشور بهصورت درونزا عمل کند و منابع فرهنگی بهعنوان یک منبع درونزا مورد استفاده قرار گیرد.
وی به نقش مجموعهها و افرادی که توانایی تبدیل ایده به استارتاپ و در نهایت به ثروت را دارند، اشاره کرد و افزود: خانههای خلاق بهعنوان بستری برای شرکتهای خلاق تعریف میشوند.
عزم معاونت برای تسهیل فرآیند توسعه زیستبوم خلاق در کرج
صدری مهر همچنین به اهمیت سرمایه انسانی در شتابدهندهها اشاره کرد و تیم و سرمایه انسانی مجموعه هورشید را امیدبخش خواند و بیان کرد: هورشید در این قرارداد متعهد به آموزش و ایجاد زیستبوم خلاق در شهر کرج شده است، چرا که توسعه این زیستبوم در کرج برای ما اهمیت ویژهای دارد. ایجاد و توسعه بازار به ویژه بازارهای صادراتی، از دیگر اهداف این همکاری است.
وی تأکید کرد که ما در کنار شما هستیم و فرآیند را تسهیل خواهیم کرد.
فهیمه زمانی، قائم مقام ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم به رونق اقتصاد خلاق بهعنوان رویکردی نوین در عرصه اقتصاد، صنعت و فرهنگ اشاره کرد و گفت: تلاشها برای ایجاد پیوند و تعامل میان این حوزهها بهمنظور نشان دادن ارزش اقتصادی و فرهنگی محصولات خلاق بهعنوان تولیدات ارزشمند در عصر حاضر افزایش یافته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار شکلگیری شرکتهای دانشبنیان در مراکز علمی و دانشگاهی کشور، بخش دیگری از شرکتها که عمدتاً در صنایع خلاق، فرهنگی و خدمات نوین و مبتنی بر فضای دیجیتال فعال هستند در زیستبوم نوآوری و کارآفرینی کشور ظهور کرده و با شتاب مراحل رشد خود را طی میکنند.
منبع: مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری