غذا با طعم فناوری
به گزارش خبرگزاری سیناپرس: این روزها تقریباً همه چیز با فناوری در حال پیشرفت است، از گوشیهای موبایلمان تا ماشینهایی که سوار میشویم. ولی شاید هنوز برخی مطلع نباشند که فناوری در دنیای غذا هم تاثیرات بسیاری برجای گذاشته است؛ از کشاورزی هوشمند گرفته تا تولید ترکیبات فراسودمند، ترکیباتی که قادرند جلوی بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی و حتی سرطان را بگیرند و به افزایش عملکرد ایمنی بدن کمک شایانی کنند.
دکتر شادی بلوریان، معاون آموزشی و پژوهشی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اشارهای کوتاه به نقش این پژوهشکده در استفاده از فناوریهای نوین غذایی داشته است.
منبع: اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی