فراخوان فناوری‌های ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی

ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با هدف افزایش ایمنی، سطح سلامت جامعه و ممانعت از انجام تقلبات غذایی اقدام به برگزاری فراخوان در محورهای مرتبط کرده است.

به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین (روش‏ ­های مبتنی بر هوش مصنوعی، بینایی ماشین، پردازش تصویر، بسته بندی هوشمند، اتوماسیون)، کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی (جایگزین های زیستی جدید به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی، پلتفرم های آموزشی، ترویجی و آگاهی بخشی)، شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی (روش های نوین برای ردیابی، نظارت و آگاهی بخشی)، کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان (هوش مصنوعی، پردازش تصویر، سیستم‌های حرارتی و نوری، کاربرد اشعه (ایکس،گاما و فرابنفش) محورهای این فراخوان را تشکیل می‌دهند.

محصول/ موضوع ارائه شده در فراخوان باید به بلوغ فناوری رسیده و در مرحله تجاری سازی باشد (TRLو MRL)، دارای فناوری و نوآوری ویژه باشد و از قابلیت ایجاد جریان اقتصاد دانش بنیان (وجود بازار، سفارش و بازار صادراتی، صرفه جویی ارزی و …) و ارجحیت در ایجاد کنسرسیوم یا همکاری های  تجاری ملی و بین المللی برخوردار باشد.

از علاقمندان دعوت شده  از تاریخ 12 خرداد لغایت 12 مرداد پس از تکمیل پروپوزال و ارسال آن به ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی در سامانه خدمت به نشانی Khedmat.isti.ir اقدام نمایند.

 اطلاعات بیشتر با شماره تلفن (7486) 88617480 -021 و یا ایمیل foodandagdep@gmail.com قابل دستیابی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا