وی با بیان اینکه کشور در تولیدات علمی از ۵۲ به رتبه ۱۵ رسیده است، افزود: این موفقیتها به سهولت به دست نیامده و هر روز شاهد جهش علمی هستیم و در این فضای رقابتی که در کشور است با صعود مواجه است و در زمینههای نانو و.. در سطح دنیا در رتبه اول را کسب کردیم.
وی افزود: با همتی که جوانان داشتند و توان و طرفیت علمی که در کشور شاهد هستیم به این موفقیتها در عرصه تولیدات علمی رسیدیم و در درجه اول از اساتید و دانشجویان که مجری هستند تشکر کنیم که با مشکلاتی که وجود دارد به این طرحها رسیدگی کردند، امیدواریم با ثبات این راه را ادامه دهند.
رهایی ادامه داد: از اساتید و دانشجویان میخواهیم به زمانبندی توجه کنند و با حمایتهای صورت گرفته از سمت دانشگاه، بتوانند طرحها را به سرانجام برسانند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به جزئیات برگزاری این رویداد یادآور شد: در این رویداد از طرح های منتخب به میزان یک میلیارد و ۶۰۰هزار تومان حمایت می شود.
وی با بیان اینکه هر یک از ۱۶ طرح منتخب مشمول ۱۰۰ میلیون تومان حمایت می شوند، افزود: این میزان حمایت به صورت مشترک با همکاری خیرین علم و فناوری پرداخت می شود به گونه ای که ۵۰درصد آن از سوی دانشگاه و ۵۰ درصد دیگر از سوی خیرین تامین می شود.
رهایی اضافه کرد: این حمایت ها برای تولید پروتوتایپ (نمونه اولیه) است و برای تجاری سازی این دستاوردها احتمالا با برگزاری رویدادی با حضور صنایع، اقدام به جذب سرمایه برای تجاری سازی آنها خواهد شد.