ساخت ژل افزایش‌دهنده عمر مفید میوه‌ها

محققان دانشگاه فنی نُوواسیبیرسک، ژلی مبتنی‌بر پلیمرهای زیستی تولید کرده‌اند که ماندگاری میوه‌ها را در دمای اتاق به میزان زیادی افزایش می‌دهد.
به گزارش سیناپرس، قرار گرفتن یک لایه نازک از این ژل بر روی میوه‌ها، آنها را از خشک‌شدن و پوسیدگی محافظت می‌کند و مدت ذخیره‌سازی آنها را خارج از یخچال تا سه هفته افزایش می‌دهد. نسبت به نمونه های مشابه از جنس موم، ترکیب این ژل کاملاً اُرگانیک است و با آب معمولی از میوه شسته می‌شود و خوردن تصادفی آن نیز هیچ‌گونه مشکلی ایجاد نمی‌کند. محصول جدید کاملاً زیست‌تخریب‌پذیر است و اجازه می‌دهد عطر میوه از آن عبور کند.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا