غذایی برای مقابله با استرس
اما برای بهره بردن از خواص بادنجان باید آن را به صورت خام یا پخته به همراه غذا یا سالاد مصرف کرد. سرخ کردن این میوه باعث از بین رفتن تعداد زیادی از خواص مفید و اثرات درمانی آن می شود، بویژه خاصیت تنظیم کلسترول خون توسط بادمجان با سرخ کردن این نوع از صیفیجات ازبین می رود.
با خوردن این میوه خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی در افراد کاهش پیدا می کند. در بادنجان انواع فیبر، اسیدهای آمینه و مواد مغذی برای تقویت پوست و مو وجود دارد و با خوردن آن می توانید پوستی درخشان و موهایی پرپشت داشته باشید.
فیبر موجود در بادنجان باعث سلامت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد کاهش می دهد.
خوردن این صیفی همچنین سبب تنظیم گردش خون در بدن و جلوگیری از بروز لخته خونی میشود و افرادی که در رژیم غذایی هفتگی خود بادنجان مصرف می کنند کمتر دچار سکته قلبی یا آمبولی ریوی می شوند، همچنین زخم ها و سوختگی ها در آنها سریعتر درمان می شود.
آهن و کلسیم 2 ماده فوق العاده مفید در بادنجان هستند که برای افراد مبتلا به کم خونی یا پوکی استخوان می توانند مفید باشند. همچین کالری کم موجود در بادنجان و خاصیت سیرکنندگی بالای آن می تواند باعث کاهش وزن و حفظ تناسب اندام در افراد شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،اگر دچار افسردگی یا استرس هستید به عنوان درمان مکمل گیاهی روی بادمجان حساب کنید چرا که این خوراکی لذیذ می تواند باعث آرامش اعصاب شده و خوابی آرام و عمیق را هنگام شب برایتان به ارمغان میآورد.