رسیدن به مرجعیت علمی را دنبال می کنیم
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور، افق دید این سازمان را رسیدن به مرجعیت علمی عنوان کرد و تحقق این مهم را در گرو باور به مرجعیت علمی و رقم خوردن جهاد علمی دانست.
به گزارش سینا پرس فارس، دکتر روح الله رضوی نژاد، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور امروز 22 آذرماه در سفر یک روزه خود به شیراز در دیدار با مدیران پردیس شرکت های دانش بنیان استان فارس با اشاره به سخنان رهبری در تاکید بر علم و دانش اظهار داشت: اگر علم داشته باشیم، قدرت خواهیم داشت و آنگاه می توانیم تمدن سازی را تحقق ببخشیم.
وی با بیان اینکه افق دیدمان رسیدن به مرجعیت علمی است، تصریح کرد: برای رقم خوردن این اتفاق باید رسیدن به مرجعیت علمی به باور تبدیل شود و جهاد علمی رقم بخورد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور با ابراز اینکه باید به سمت مردمی سازی امور مختلف پیش ببریم، عنوان کرد: براساس سخنان رهبری معظم، هر جا کار را به دست مردم سپردیم به نتیجه رسیدیم که هشت سال دفاع مقدس نمونه خوبی برای جهاد و مردمی سازی است.
وی همچنین گفت: بسیاری از تحقیقات، پژوهش ها و فعالیت های علمی، کاربردی نبوده و باید به سمت واقعیت و کاربردی شدن فعالیت های پژوهشی پیش برویم.
رضوی نژاد با بیان اینکه بسیج بدون پرچم هرجا لازم باشد برای حل مسئله کشور و انقلاب حضور خواهد داشت، اذعان داشت: باید ظرفیت ها را شناسایی کرده و با احصا اولویت های استان، با هم افزایی تمامی ارگان ها در جهت حل آن مسائل گام برداشته و تحولات خوبی را در کشور و استان داشته باشیم.
به گفته رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور، دو کلان مسئله مهم کشور شناسایی شده و در حال شناسایی ظرفیت ها برای حل آن هستیم.
رضوی زاده با بیان اینکه بسیج هرجا پرچمی برای حل مسائل کشور انقلاب بلند شده، ورود و کمک کرده، اظهار داشت: بسیاری از مسائل در کشور نیاز امروز کشور نیست و دردی از جامعه را حل نمی کند لذا باید مسئله را برایشان تعریف کرد تا تحقیقات و فعالیت های علمی کاربردی تر صورت پذیرد .
وی همچنین گفت: به جوانان و نخبگان باید میدان داده و فرصت را برایشان فراهم کنیم که این اتفاق می تواند بسیاری از مسائل و چالش ها را سامان دهد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس نیز در این دیدار گفت: در استان فارس 60 پایگاه علمی و بیش از ۵ مرکز رشد داریم و برنامه راه اندازی دو شتابدهنده را در دستورکار داریم.
مجید میکائیلی، ادامه داد: در قالب خانه های نخبگان، ۴۰ کارگروه شکل گرفته و به موضوعات مهم شهرستان و بومی آن منظقه ضمن احصا را حل آن ها می پردازد.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت 300 نفر در پژوهشکده سازمان بسیج علمی استان فارس عنوان کرد: بسیاری از پروژه های مهم را تاکنون در استان انجام داده که در تصمیم گیری ها و نگاه راهبردی تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه شبکه حل مسئله استانی به شکل بومی با نگاه دانشی و توانمندساز و علمی به منظور بهره گیری از ظرفیت های استان راه اندازی خواهد شد، از ضریبدهی بالا با نگاه راهبردی فرمانده سپاه فجر فارس و پای کار آمدن سایر نهادها خبر داد .
میکائیلی اضافه کرد: شناسایی و ایجاد بانک نخبگانی در دستورکار است که میتواند زیرساخت تشکل های مردم نهاد علمی باشد.
وی با ذکر اینکه نگاه ما بسیار جامع و در قالب هم افزایی است تا از کارهای جزیره ای جلوگیری شود، گفت: آماده برگزاری برنامه های ملی و بزرگ با وجود پتانسیل های بالای علمی در استان فارس هستیم.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس با اشاره به اینکه بسیج در همه عرصه ها ورودی جدی داشته، عنوان کرد: در زیست بوم علم و فناوری استان فارس ما در 45 نقطه نماینده داشته، ۶۰ پایگاه علمی و بیش از پنج مرکز رشد فعال داریم.
میکائیلی، با ذکر اینکه به دنبال تحقق مرجعیت علمی هستیم، اظهار داشت: برای این مهم، نگاه ما هم افزایی و جلوگیری از فعالیت های جزیره ای است.
میکائیلی با بیان اینکه شبکه بزرگ حل مسئله علمی در کشور راه اندازی شده و در فارس نیز در هفته پژوهش رونمایی خواهیم کرد، اذعان داشت: در استان فارس نزدیک به ۳۰۰ شرکت دانش بنیان داریم و تلاش داریم در استان بسترهایی را برای آنها فراهم کنیم تا با کمترین مشکلات به فعالیت های خود بپردازند.
وی مردمی کردن مسائل را از دیدگاه های مهم و عملیاتی بسیج علمی فارس اعلام کرد و بیان کرد: امیدواریم با همکاری و همراهی سایر ارگان ها بتوانیم در راستای بیانیه گام دوم انقلاب کار را پیش ببریم.