تاکید بانکیمون بر نقش مردم در حفظ سلامت غذا برای جلوگیری از 200 نوع بیماری
به گزارش ایسنا، در پیام بانکیمون آمده است: غذای آلوده به باکتریها، ویروسها، انگلها یا مواد شیمیایی باعث 200 نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان میگردد.
تهدیدات بالقوه جدید علیه ایمنی غذا در تمامی اوقات در حال ظهور است. تغییرات در روشهای تولید، توزیع و مصرف غذا، پیدایش باکتریهای مقاوم و افزایش سفرها و تجارت موجب دشواری در مدیریت عوامل بیماری همچنین آلودگی ذخیره غذایی میشود.
دبیرکل سازمان ملل متحد اظهار داشت: مصرف غذای ناسالم عمدتا گزارش نمیشود و غالبا مشکلی نادیده گرفته در جهان است. با در نظر داشتن گستره زنجیره عرضه غذا در سراسر جهان، نیاز به تقویت نظام ایمنی غذا در میان کشورها حیاتیتر میشود.
بانکیمون میافزاید به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی سلامت از همه کشورها و نقشآفرینان میخواهد ایمنی غذا از مزرع تا سفره و هرجا بین این دو را بهبود بخشند.
No tags for this post.