رئیس دانشگاه کردستان بیان داشت: سرمایههای ما نیروهای جوانی بوده که در اختیار دانشگاه هستند و با این نیروها میتوانیم زبان مشترک مناسبی با دستگاههای اجرایی کشور داشته باشیم.
وی خواستار همافزایی بیشتر بین دانشگاه و صنعت شد و خاطر نشان کرد: امضای تفاهمنامه باید در نهایت موجب ایجاد منفعت برای مردم و عبور از تنگناها شود و تنها نباید به امضا کردن تفاهمنامه بسنده کرد.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: مسئله مزیت نسبی به درستی باید در ذهنها نهادینه شود و اینگونه است که میتوانیم با هزینه کمتری از منابع محدود آب استفاده کنیم و بازیافت آب نیز موجب برگشت آب به چرخه طبیعت خواهد شد.
در ادامه این جلسه، سیاحی با اشاره به انعقاد قرارداد همکاری با دانشگاههای مختلف کشور آن را امری مبارک و از الزامات صنعت آب و فاضلاب عنوان کرد.
مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آبفا کشور اظهار داشت: پرداخت بیشتر به مباحث کمبود آب، حفظ و حراست از منابع آبی در برابر آلودگیها، تبیین فرهنگ مصرف بهینه آب و انتقال دانش و فناوری، مهمترین انتظارات صنعت آب و فاضلاب از دانشگاه در چهارچوب اینتفاهمنامه است.
وی با تاکید بر اینکه از نخبگان دانشگاهی در صنعت آب استفاده میکنیم، گفت: باید درک درستی میان دانشگاه و شرکتهای آب و فاضلاب به وجود بیاید.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان نیز با بیان اینکه منابع آبی همواره در معرض تهدید آلودگی قرار دارند، گفت: برقراری ارتباط مطلوب میان صنعت و دانشگاه موجب میشود تا با کمک دانشگاه از چالشها سریعتر گذر کنیم.
محمد فرهاد خاطرنشان کرد: در راستای این تفاهمنامه امکانات شرکت آب و فاضلاب در اختیار اساتید و دانشجویان دانشگاه کردستان برای کمک به شرکت آبفا قرار میگیرد.
گفتنی است در پایان جلسه تفاهمنامه همکاری مشترک میان مدیرعامل شرکت آبفا و رئیس دانشگاه کردستان امضا شد.