نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تخصیص ۱۲۵ میلیارد ریال اعتبار جهت زیرساخت های شهرک های صنعتی آباده

سینا

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس گفت: در یک سال اخیر افزون بر ۱۲۵ میلیارد ریال در پروژه های زیرساختی شهرک های صنعتی آباده هزینه شده است.

به گزارش سینا پرس فارس، سید مصطفی هاشمی امروز ۷ آذرماه پس از بازدید شهرک‌های صنعتی آباده در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌های صنعتی آباده افزود: در این شهرستان، شهرک های صنعتی آباده، ایزدخواست و ناحیه سورمق به فعالیت می پردازد و تمام تلاش ما تکمیل زیرساخت ها در این شهرک های صنعتی است.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی آباده یکی از شهرکهای صنعتی فعال استان است که از وضعیت زیرساختی مطلوبی نیز برخوردار است افزود: این شهرک صنعتی که در حال حاضر ۱۲۲قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در آن منعقد شده ،قطب صنعتی شمال فارس محسوب می شود و توانسته بستر مناسبی برای جذب سرمایه گذار فراهم کند.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با اشاره به اینکه در یک سال اخیر پروژه های زیرسازی -جدول و آسفالت بخشی از فاز دوم و جاده دسترس بین فاز اول و دوم با اعتبار ۵۵میلیارد ریال و ارتقای تصفیه خانه فاضلاب با ۱۲میلیارد ریال در شهرک صنعتی آباده اجرایی شده است، خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح ها وضعیت زیرساختی این شهرک صنعتی ارتقا یافته است.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس تصریح کرد: هم اکنون ۶۳ واحد صنعتی با اشتغال ۹۰۰ نفر در شهرک صنعتی آباده فعال است.

وی با اشاره به بازدید از شهرک صنعتی ایزدخواست تصریح کرد: شهرک صنعتی ایزدخواست در شمالی ترین نقطه استان فارس از موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است و با مساحت ۹۵ هکتار ظرفیت استقرار ۲۰۰ واحد تولیدی – صنعتی با پیش بینی اشتغالزایی یک هزار نفر را خواهد داشت.

هاشمی افزود: پروژه زیرسازی و آسفالت ورودی این شهرک صنعتی با اعتبار  ۲۰میلیارد ریال در ماه های گذشته اجرا شده است .

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس همچنین با اشاره به وضعیت زیرساختی ناحیه صنعتی سورمق افزود : این ناحیه صنعتی ۳۵ هکتار مساحت دارد و هم اکنون ۲ قرارداد سرمایه گذاری در آن منعقد شده است.

وی یادآور شد: این ناحیه صنعتی با توجه به نزدیکی به استان یزد ،‌ از موقعیت ویژه ای برای سرمایه گذاری برخوردار است.

هاشمی با بیان اینکه مساحت کم این ناحیه صنعتی جوابگوی بالای متقاضیان در آینده نخواهد بود، خواستار اجرای طرح توسعه و الحاق بخشی از اراضی اطراف به این ناحیه صنعتی شد و گفت:مراحل اداری اجرای طرح توسعه در حال انجام است.

هاشمی بر تکمیل زیرساخت ها در این ناحیه صنعتی تاکید کرد و گفت:در این زمینه این شهرک صنعتی در یک سال اخیر به شبکه گاز متصل شده است.

وی همچنین از تامین ۲ مگاوات برق برای کارخانه کاشی و سرامیک دی در ناحیه صنعتی سورمق خبر داد و یادآور شد: این طرح با تامین اعتبار ۴۰ میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و نیز با مشارکت ۵۵۰ میلیارد ریالی کارخانه کاشی انجام شده است.

خروج از نسخه موبایل