کاهش خطر ابتلا به سرطان و حمله قلبی با شیرمادر
تغذیه نوزادان با شیر مادر برای رشد مطلوب، تکامل و سلامتی آنها ضروری است، شیر مادر حاوی آنتی بادی است که می تواند نوزاد را در مقابل عفونت های ویروسی و بیماری ها محافظت کند و شیردهی مادر به نوزاد همچنین سبب پیشگیری از سرطان سینه و تخمدان و سایر بیماری های مادران می شود.
اما بررسی جدید محققان دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا نشان می دهد شیر دادن مادر به نوزاد سبب کاهش خطر سرطان های خاص، حمله قلبی و نجات جان مادر می شود.
به عقیده دکتر الیسون نویسنده ارشد این تحقیق، یافته های این مطالعه موید سیاست هایی است که شیردهی مادران به نوزادان را تسهیل می کند.
پژوهشگران به عنوان بخشی از تحقیق، خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان تخمدان قبل از یائسگی و نیز دیابت، فشار خون بالا یا افزایش فشار خون و حمله قلبی شرکت کنندگان در این مطالعه را بررسی کردند.
در این مطالعه، دو گروه از مادران شیرده بررسی شدند، یک گروه مطلوب که شیردهی را براساس توصیه های ارائه شده انجام دادند و گروه دوم که میزان شیردهی کمتری داشتند.
محققان دریافتند که در امریکا، تغذیه نوزاد با شیر مادر به میزان کمتر از توصیه های ارائه شده، هر سال با مرگ زودهنگام بیش از سه هزار و 340 مادر بر اثر بیماری های سرطان سینه، سرطان تخمدان و حمله قلبی ارتباط دارد.به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث نیوز لاین،نتایج این مطالعه در مجله Maternal & Child Nutrition منتشر می شود.