مایکروسافت امیدوار است هوش مصنوعی درمان بهتری برای سرطان پیدا کند
این پروژه تلاشی برای استفاده از هوش مصنوعی برای درک و درمان سرطان است. برای شروع، مایکروسافت سیستمی توسعه داده که می تواند به طور خودکار انبوهی از مقالات پزشکی را پردازش کرده و یک پایگاه داده در" مقیاس ژنوم" ایجاد کند که می تواند پیش بینی کند که کدام داروها می توانند برای نوع سرطان مورد نظر موثر باشند، بدین ترتیب شیوه درمان ایده آل از دید پزشکان دور نخواهد ماند.
مایکروسافت همچنین با موسسه سرطان Knight که داروهای مخلوط را بر اساس بیمار به بیمار تولید می کند، همکاری دارد. آنها در درجه اول بر روی لوکمیا ملوئید حاد(myeloid leukemia) که می تواند با یک بار بر روی لوکمیاهای متعدد مبارزه کند، تمرکز کردند. یادگیری ماشینی می تواند شناسایی کند بیماران با چه سرطانی درگیر هستید و پزشکان با توجه به آن به درمان بپردازند. بخش دیگر این تحقیقات، درک اینکه چگونه تومورها به درمان واکنش نشان می دهند، می باشد. با این که پزشکان می توانند به آسانی تومورها را شناسایی کنند، اما نمی توانند همیشه بگویند که چگونه تومورها تغییر می یابند یا چگونه بر روی سلامت سلولهای نزدیک خود تاثیر می گذارند. به همین دلیل این شیوه می تواند بسیار مفید باشد.
پروژه ردموند حتی فراتر از این رفته و می خواهد بر روی هوش مصنوعی برای برنامه ریزی سلول ها برای مبارزه با سرطان و بیماری های دیگر تکیه کند. می توانید یک کامپیوتر مولکولی بسازید که مراقب بیماری ها و باعث تحریک واکنش می شود و تنها زمانی با بیماری مقابله می کند که بخش موردنظر بدن برسد. بسیاری از درمان های سرطان در حال حاضر به گونه ای هستند که سلولهای سالمی که در کنار سلول های سرطانی هستند را هم از بین می برند.
به گزارش بینهایت،دکتر Brooke Magnanti محقق سرطان بیان کرد که سرطان یک گروه از بیماری هاست که به راحتی می تواند رفع شود. اماکامپیوترهای مدرن تنها در انجام وظایف بسیار سریع هستند و نمی توانند آن را رفع کنند. البته نمی توان گفت که تلاش های مایکروسافت بیهوده است، اما به اندازه کافی برای خنثی کردن بیماری هایی که در چند دهه گذشته در زمینه پزشکی وجود داشته اند، کافی نیست.