در آستانه پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) رقابت رصدگران کلید خورد
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) همزمان با پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) فضایی فراهم کرده است تا علاقهمندان بتوانند به عنوان رصدگران علم و فناوری، روایت علمیرسانهای نقل کنند.
به گزارش سیناپرس به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، صبح امروز شنبه 11 شهریور افتتاحیه رقابت رصدگران جایزه مصطفی(ص)، در محل خانه اندیشه ورزان برگزار شد. در این جلسه با پخش کلیپ معرفی جایزه مصطفی(ص) و تشریح ماموریت ها و اهداف بنیاد مصطفی(ص) به معرفی مختصر دستاوردهای برخی از برگزیدگان دوره های پیشین پرداخته شد.
مسئولان برگزاری در مورد قالبهای اصلی این رقابت مطرح کردند، تولید متن، ویدئو، پادکست، ساخت برنامه تلویزیونی و برگزاری کافه علم با محوریت آثار برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) از جمله قالبهای مورد نظر است. در ادامه با برگزاری دو مرحلهای این رقابت مطرح شد: مرحله نخست آن با نشست امروز رسما آغاز شده است. مرحله دوم این رقابت پس از هفته جایزه مصطفی(ص) برگزار می شود و در نهایت در آذر ماه در رویدادی که با یک نمایشگاه علم و فناوری نیز همراه خواهد بود از برگزیدگان نهایی تقدیر خواهد شد. این جلسه بعد ظهر امروز با برگزاری کارگاه آموزشی «روایتگری علم به زبان ساده» به پایان خواهد رسید.
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، همزمان «پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص)» فضایی فراهم کرده است تا علاقهمندان بتوانند بهعنوان رصدگران علم و فناوری، روایت علمیرسانهای از موضوعات 5 گانه این رقابت نقل کنند. رصدگران منتخب میتوانند از ششم تا دوازدهم مهر در «پنجمین هفته جایزه مصطفی(ص)» همراه برترین دانشمندان جهان اسلام در شهر اصفهان باشند.
این رقابت در سه مرحله با محوریت تولید محتوای رسانهای برگزار خواهد شد. علاقهمندان ضمن شرکت در کارگاههای آموزشی با تمرکز بر موضوعاتی مانند: ۱. فلسفه جوایز علمی؛ ۲. علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ ۳. علم و فناوری زیستی و پزشکی؛ ۴. علم و فناوری نانو؛ ۵. علوم پایه و مهندسی؛ روایت رسانهای در هر یک از قالبهای یادداشت، گزارش، اینفوگرافیک، پادکست، ویدئوکلیپ و… تولید خواهند کرد.
جوایز رقابت رصدگران جایزه مصطفی(ص) شامل مواردی مانند حضور و رصدگری در پنجمین هفته جایزه مصطفی(ص)، اعطای گواهینامه بینالمللی؛ جوایز نقدی برای ۳ نفر برتر به میزان ۲۰، ۱۰ و ۵ میلیون تومان خواهد بود. همچنین گاهشمار رقابت رصدگران جایزه مصطفی(ص)، شامل رقابت اولیه از هفته اول شهریور تا هفته اول مهر؛ پنجمین هفته جایزه مصطفی(ص) از ۶ تا ۱۲ مهر با حضور رصدگران منتخب؛ رقابت ثانویه از ۱۵ مهر تا ۱۵ آذر و اختتامیه است.
علاقه مندان برای ثبت نام در این رقابت می توانند به وبسایت جایزه مصطفی(ص) به نشانی https://www.mustafaprize.org بخش رویدادها مراجعه نمایند.
همچنین علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با دبیرخانه رقابت به شماره ۰۲۱۶۶۳۰۴۵۲۴ یا ۰۹۹۳۶۴۴۰۹۰۲ در ارتباط باشند.
گفتنی است جایزه مصطفی(ص) با چشمانداز گسترش صلح، امنیت و رفاه بشریت، فعالیت خود را در سال 1391 آغاز کرده و مأموریت خود را توسعه علم و فناوری در جهان اسلام قرار داده است و برای تحقق آن، شناسایی و تجلیل از دانشمندان برجسته، زمینهسازی برای توسعه تعاملات پژوهشگران و افزایش همکاری و همافزایی کشورهای اسلامی در حوزهای علم و فناوری را با تأکید بر فناوریهای پیشرفته در دستور کار دارد.
به گزارش سیناپرس ، در راستای تجليل از دانشمندان برجسته و زمينهسازي همكاری و توسعه علمی در جهان، جایزه مصطفی(ص) به عنوان یكی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان شکل گرفت. این جایزه به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق میگیرد که توسط افرادی شاخص در حوزههای علم و فناوری ارائه شده است و زمینهساز بهبود زندگی بشریت باشد. از جمله برگزیدگان نامی جایزه در ادوار گذشته میتوان به پروفسور اوگور شاهین اشاره کرد که در زمینه توسعه و آزمایش بالینی واکسنهای درمان سرطان بر اساس mRNA فعالیت داشته است و دستاوردهای ایشان در نهایت به ساخت اولین واکسن کرونا در جهان منجر شد.
No tags for this post.