یافته های جدید محققان ثابت کرد:
افزایش ابتلا به سرطان کبد با مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر

محققان بیمارستان بریگهام و زنان، در مطالعه جدید خود به بررسی ارتباط بین مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و ایجاد بیماری مزمن کبد و سرطان کبد پرداخته اند. بیماری مزمن کبدی که می تواند به سرطان کبد بیانجامد، یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود.

به گزارش سیناپرس،به گفته محققان، این، اولین مطالعه ای است که ارتباط بین مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن کبدی را گزارش می کند. نتایج تحقیقات پیشین همچنین نشان داده بود: مصرف زیاد این نوشیدنی ها با خطر بالاتر ابتلا به دیابت، چاقی، بیماری های قلبی و پوسیدگی دندان مرتبط هستند.

بر اساس نتایج این مطالعه که بر روی تقریباً 100 هزار زن یائسه انجام شد، احتمال ابتلا به سرطان کبد و مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن کبدی، در زنانی که روزانه یک یا چند نوشیدنی شیرین شده با شکر مصرف می کردند، به ترتیب 85 درصد و 68 درصد بیشتر از زنانی بود که کمتر از سه نوشیدنی شیرین در ماه مصرف می کردند.

دانشمندان اظهار داشتند: این یافته ‌ها، می توانند راه را برای توسعه و ایجاد یک استراتژی بهداشت عمومی به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری ‌های کبدی هموار کنند.

به گزارش سیناپرس،یافته های تحقیقاتی در مجله JAMA منتشر شده است.

مترجم: سنا دلفیه

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا