استفاده سالانه یک میلیون نفر از آموزشهای جهاددانشگاهی
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با اشاره به برگزاری آموزشهای مهارتی کوتاهمدت در جهاد دانشگاهی گفت: بیش از ۱۶۰ مرکز آموزش در ۹۰ شهرستان کشور دایر است و برآوردها حاکی از آن است که حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از این آموزشها بهره بردهاند.
به گزارش سیناپرس؛ دکتر محمد محسن غفوریان نادرنژاد در نشست خبری چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی با بیان اینکه فعالیتهای آموزشی در دهه ۷۰ به ماموریتهای جهاد دانشگاهی اضافه شد، تصریح کرد: بلوغ سازمانی، جهاد دانشگاهی را به سمت انتقال مهارتها و آموزش سوق داد. در حال حاضر، دو دانشگاه «علم و فرهنگ» و «علم و هنر» به ترتیب در شهرهای تهران و یزد فعالیت میکنند. همچنین ۶ موسسه آموزش عالی در سراسر ایران وجود ارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۲ هزار دانشجو در مؤسسات آموزشی جهاد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۸۰ هزار دانشجو در این موسسات دانشآموخته شدهاند. همچنین ۳۸ مرکز علمی کاربردی در جهاد دانشگاهی ذیل دانشگاه علمی کاربردی کشور وجود دارد که ۲۳ هزار دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند. حدود ۳ هزار استاد عضو هیاتعلمی و مدعو در این مراکز مشغول به تدریس هستند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی کوتاهمدت در جهاد دانشگاهی وجود دارد، افزود: بیش از ۱۶۰ مرکز آموزش در ۹۰ شهرستان کشور دایر است. برآوردها حاکی از آن است که حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از این آموزشها بهره بردهاند. بیش از ۲۳۰۰ دوره آموزشی را برای متقاضیان ارائه دادهایم. ما بر مبنای نیازهای بومی باید دورههای آموزشی جدید را ارائه دهیم.
وی ادامه داد: ما باید تلاش کنیم که آموزش مبتنی بر ظرفیتهای علمی و کاربردی باشد منظور این است که آموزش صرفا مبتنی بر دانش و مهارتافزایی نباشد بلکه مبتنی بر علوم کاربردی و امور فرهنگی باشد.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه با همکاری وزارت «تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، گواهینامههایی که از سوی جهاد دانشگای صادر میشوند از تسهیلات مشاغل خانگی برخوردار شوند. برخورداری از این طرح میبایست مورد تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد، منظور این است که این مشاغل ارزیابی شده باشند. این طرح از سال ۹۹ آغاز شد و سال گذشته به پایان رسید. بیش از ۵۴ هزار شغل از مزایای مشاغل خانگی برخوردار شدهاند.
دکتر غفوریان نادرنژاد با بیان اینکه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی را راهاندازی کردهایم، تصریح کرد: حدود ۵ سال از تاسیس میگذرد و بالغ بر ۴۳ آزمون استخدامی توسط این مرکز با همکاری قوهقضاییه و سازمان اداری استخدامی برگزار شده است. بیش از ۷۰۰ هزار داوطلب در آزمونهای استخدامی شرکت کردهاند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در پایان خاطرنشان کرد: ما کانون ارزیابی مدیران را نیز در این معاونت داریم و مدیرانی که خواهان ارتقاء هستند در این مرکز مورد ارزیابی قرار میگیرند.تاکنون نیز بیش از ۱۱ هزار مدیر مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
No tags for this post.