موفقیت پزشکان ایرانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی
دکتر لیلا نظری اظهار کرد: برخی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و بنا به دلایلی این اقدام با شکست مواجه می شود، در برخی افراد این شکست ها به دفعات مکرر اتفاق می افتد در نتیجه فرد نمی تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون دردنیا هیچ درمان قطعی برای این افراد گزارش نشده است.
این فلوشیپ ناباروری و IVF، افزود: برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی به سرپرستی دکتر ساغر صالح پور و دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد.
این متخصص زنان و زایمان یادآور شد: فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می شود و سپس در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول های قرمز خون از یکدیگر جدا و تنها پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می شود.
وی افزود: نتایح تحقیقات انجام شده روی 20 بیمار نشان داد 18 زن به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و به کار بردن این روش برای آنها هیچ عارضه ای به همراه نداشته است.
نظری افزود: تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و … استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF در بیمارستان آیت الله طالقانی انجام شد.