برگزاری رویداد استارت آپی نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس از برگزاری رویداد استارت آپی نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام خبر داد.
به گزارش سینا پرس فارس، دکتر محمد حسین شفیعی با اعلام این خبر افزود: این رویداد استارت آپی با اهداف کار آفرینی، توسعه نوآوری و جذب ایده های جدید در زمینه “نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی” در تاریخ 13 اردیبهشت ماه 1402، این رویداد استارت آپی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس در ادامه با اشاره به سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در برگزاری رویداد های شتاب گفت : دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کار آفرین و محصول محور، تقویت اشتغال و کار آفرینی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده است.
دکتر شفیعی اضافه کرد: این رویداد ضمن ایجاد امید و فرصت برای جوانان ایده پرداز، فرصتی برای رشد و توسعه نوآوری نیز می باشد.
وی افزود: این رویداد در چهار محور، فرآیندهای تولید محصولات پروتئینی، فرمولاسیون تولید فرآورده های پروتئینی جدید، افزودنی های طبیعی و بسته بندی ، بازاریابی و فروش (شبکه توزیع محصولات) پیش بینی شده است.
دکتر محمد حسین شفیعی با بیان اینکه ایده پردازان تا 6 اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برای ثبت ایده خود در سایت اقدام کنند اضافه کرد : علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رویداد می توانند به میدان معلم ، بلوار همت جنوبی، نبش کوچه 23 مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام مراجعه و یا با شماره 07136310283 تماس حاصل کنند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس در پایان افزود: در همین راستا از طرح ها و ایده های برتر جهت ورود به فرآیند شتابدهی و سرمایه گذاری شتابدهنده برای تجاری سازی آنها حمایت خواهد شد.
انتهای پیام
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده