داوینچی برای کشیدن تابلوی مونالیزا از تخم مرغ استفاده کرده است

مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد: نقاشان مشهوری مانند لئوناردو داوینچی، ساندرو بوتیچلی و دیگر استادان هنری دوره رنسانس با مخلوط کردن زرده تخم مرغ در رنگ روغن خود، آثارشان را در برابر رطوبت مقاوم کرده و از چروک شدن و زرد شدن نقاشی ها جلوگیری می کردند.

به گزارش سیناپرس، تحقیق در مورد تکنیک های مورد استفاده نقاشان بزرگ، ممکن است توانایی ما را برای حفظ آثار هنری ارزشمند بهبود بخشد.

مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد: در حالی که قبلاً باقی مانده پروتئین در شاهکارهای هنری مختلفی شناسایی شده بود، احتمالا بسیاری از اساتید بزرگ تاریخ نقاشی به طور عامدانه از تخم مرغ در رنگ های خود استفاده می کردند.

در این مطالعه، کارشناسان دریافتند: افزودن تخم ‌مرغ به نقاشی ‌های رنگ روغن  به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل و عمر نقاشی را بیشتر می ‌کند. به عبارت دیگر، این ترکیب به جلوگیری از تخریب رنگ در طول زمان کمک می کند.

اوفلی رانکه، نویسنده این مطالعه، از مؤسسه مهندسی فرآیندهای مکانیکی و مکانیک در مؤسسه فناوری کارلسروهه در آلمان، در رابطه با موضوع فوق گفت: منابع مکتوب بسیار کمی در مورد این موضوع وجود دارد و تاکنون هیچ کار علمی برای بررسی موضوع با این دقت انجام نشده بود. بنابراین نتایج ما نشان می‌ دهد:حتی با بهره گیری از مقدار بسیار کمی زرده تخم‌ مرغ، می ‌توان به تغییر شگفت ‌انگیزی در خواص رنگ روغن دست یافت که نشان می ‌دهد چقدر ممکن است برای هنرمندان مفید بوده باشد.

به گزارش سیناپرس، دانشمندان با بررسی اثرات استفاده از پروتئین های زرده تخم مرغ در رنگ روغن، دریافتند: پروتئین های تخم مرغ آب جذب شده در رنگ را در محیط های مرطوب سرکوب می کند.

این مطالعه نشان می ‌دهد: وجود این ماده در حالی که نقاشی ‌ها خشک می ‌شدند، به جلوگیری از زردی و چروک شدن کمک می ‌کرده و این مشکلی بود که بسیاری از هنرمندان از جمله لئوناردو داوینچی با آن مواجه بودند.شرح کامل این مطالعه در آخرین شماره مجله تخصصی Nature Communication منتشر شده است.

مترجم: احسان محمدحسینی

منبع: sciencealert

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا