مریم‌گلی؛ تسکین دهنده گلو درد و موثر در کاهش قند خون

محمدامین افرا در گفت‌ وگو با ایسنا، اظهار کرد: مریم‌ گلی گیاه بومی ایران، روسیه، آمریکا و استرالیا است که از خانواده نعناعیان بوده و قدمت بسیاری دارد.
 
وی افزود: گیاه مریم‌ گلی در کاهش قندخون، بهبود نفخ شکم، تقویت حافظه، اسهال عفونی و مسمومیت‌ها کاربرد دارد اما مصرف زیاد آن به‌واسطه ترکیبات سمی، باعث افزایش ضربان قلب و سرگیجه می‌شود.
 
افرا با بیان‌ اینکه مریم‌ گلی تسکین‌ دهنده درد گلو نیز است، تصریح کرد: برگ‌های این گیاه خواص ضدالتهابی و ضدعفونی‌کننده دارند، از این رو برای تسکین گلو درد بسیار مفید هستند.
 
این محقق طب اسلامی، دم‌کرده مریم‌ گلی را مفید دانست و گفت: دم‌نوش آن همراه با گل گاوزبان و گل بهارنارنج برای اعصاب مفید بوده و همچنین این دمنوش همراه زعفران برای تقویت حافظه و همراه زنجبیل و دارچین برای رماتیسم و بدن درد مفید است.
 
وی این گیاه دارویی را به دلیل آنتی‌اکسیدان بالا، ضدسرطان دانست و گفت: برای پیشگیری از بیماری سرطان بهتر است مریم‌گلی را همراه پونه، گزنه و زیره سیاه مصرف کرد.
 
افرا خاطرنشان کرد: بهتر است دمنوش‌های گیاهی را جایگزین چای کرد زیرا چای، مانع جذب آهن است.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا