امکان طراحی و ساخت آنلاین سولهها در کشور فراهم شد
امید خالدان، مجری طرح هدف از اجرای این طرح را کمک به بهبود فضای تولید و خروج از رکود در کشور ذکر کرد و گفت: در این طرح موفق شدیم سامانه طراحی آنلاین سوله را ایجاد و راهاندازی کنیم.وی تدوین نرمافزار سولهپرداز را از دستاوردهای تحقیقاتی خود ذکر کرد و یادآور شد: از آنجا که این سامانه مانند بسیاری از نرمافزارهای دیگر، محدودیتها و مخاطبان ویژهای داشت و با در نظر گرفتن اینکه در عصر کنونی شاهد گسترش فناوریهای نو بر بستر دیجیتال هستیم، اقدام به ایجاد سامانه طراحی آنلاین سوله کردیم.
مجری طرح با بیان اینکه سامانه سوله پرداز، با تکیه بر توانایی تحلیل و طراحی تمامی قسمتهای مربوط به سوله پیاده سازی شده است از این رو کاربر از انجام هرگونه عملیات دستی و نرمافزاری بینیاز است؛ خاطرنشان کرد: ورودیهای نرمافزار سوله پرداز شامل مواردی چون دهانه، ارتفاع، طول، شیب سقف، تناژ جرثقیل سوله، بار پوشش سقف، فاصله بین قابها و ارتفاع دیوار و پداستال و تنش مجاز خاک محل احداث است.
وی با بیان اینکه برای طراحی این سامانه مطالعات گستردهای در حوزه IT و عمران انجام شده است، ادامه داد: در نهایت این سامانه پس از طی چندین ماه تلاش در این زمینه تدوین شد.
خالدان با اشاره به مزایای سامانه طراحی شده، یادآور شد: در این سامانه سختیهای استفاده از نرمافزار اصلی مانند بروزرسانی، فعالسازی، قفل سخت افزاری و نصب نسخههای خاص اتوکد و sap و اکسل و دریافت نقشه سوله مورد نظر با دسترسی به اینترنت حذف شده است به گونه ای که در هر جای جهان بدون نیاز به قفل سختافزاری اقدامات مورد نظر از طریق این نرم افزار قابل اجرا است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن ارزانتر تمام شدن طراحی برای مصرفکننده به دلیل کاهش هزینههای جانبی تولید بدون نیاز به معرفی و آموزش و بازاریابی و پشتیبانی در سایر کشورهای جهان، سرعت در طراحی، دقت بالا و بینیازی از هرگونه نرمافزار عمرانی از دیگر ویژگیهای این سامانه است.
وی با تاکید بر این که طراحی سوله به صورت کاملا خودکار و بدون دخالت انسان انجام می شود، افزود: عدم نیاز به کاربر حرفهای، صرفهجویی در زمان، بدون نیاز به فروش نرمافزار، آموزش، خدمات پشتیبانی، نصب نرمافزار به عنوان قابلیتهای مهم این سامانه است.
No tags for this post.