پیشگیری از ابتلا به آلرژی غذایی با مصرف فیبر خوراکی

در این مطالعه پزشکان استرالیایی دریافتند: مصرف خوراکی هایی با میزان فیبر بالا و ویتامین A سیستم ایمنی بدن را به گونه‌ای شکل می‌دهد که احتمال پیدا کردن آلرژی به برخی مواد غذایی از جمله بادام زمینی را کاهش می‌دهد.

همچنین در این بررسی پزشکان به مطالعه این موضوع پرداختند که چگونه سیستم ایمنی در کنار باکتری‌های خوب معده به پیشگیری از واکنش‌های آلرژی زای کشنده کمک می‌کند.

پزشکان استرالیایی در مطالعه آزمایشگاهی خود تاثیر رژیم غذایی حاوی فیبر بالا را روی موش‌هایی بررسی کردند که به بادام زمینی آلرژی داشتند و مشخص شد این نوع رژیم غذایی با تغییر شکل میکروب‌های معده و روده از موش‌ها در برابر مواد آلرژی زا حفاظت می‌کند.

پزشکان مشاهده کردند میکروب‌های معده فیبر خوراکی را به اسیدهای چرب با زنجیره‌های کوتاه تجزیه کرده که این اسیدها زیرمجموعه خاصی از سیستم ایمنی به نام سلول‌های دندریتیک را تقویت می‌کند.

به گفته پزشکان استرالیایی مصرف میزان بیشتری از فیبر خوراکی به مفهوم افزایش سطح اسیدهای چرب با زنجیره‌های کوتاه بوده در نتیجه واکنش‌های آلرژی زا متوقف می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس ورلد ریپرت، علاوه بر این، سلول‌های دندریتیک به ویتامین A نیاز دارند که از طریق مصرف خوراکی‌های حاوی آن تامین می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد نبود سطح کافی از این ویتامین در کنار کمبود اسیدهای چرب با زنجیره‌های کوتاه می‌تواند آلرژی غذایی را در نوزادان افزایش دهد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا