مصرف رژیم غذایی پرچرب در دوران کودکی، بروز سرطان سینه در بزرگسالی
مطالعات محققان دانشکده پزشکی مریلند در آمریکا نشان می دهد تغذیه دوران نوجوانی و جوانی نقش مهمی در تراکم بافت سینه دارد و تراکم زیاد بافت سینه با افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. سرطان سینه عوامل خطر متعددی دارد که مهمترین آن، قاعدگی در سنین پایین، یائسگی در سنین بالا و اولین بارداری در سنین پس از 30 سالگی است.
این مطالعات نشان می دهد بافت متراکم سینه نیز یکی دیگر از عوامل خطر ابتلا به سرطان سینه است؛ بافت متراکم سینه به دلیل افزایش احتمال وجود فیبروز و غدد چربی، احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد و یکی از مهمترین دلایل این امر، رژیم غذایی پرچرب و چربی های اشباع شده در دوران کودکی و نوجوانی است.
محققان رژیم غذایی مدیترانه ای را مناسب ترین رژیم غذایی می دانند. این رژیم حاوی مقادیر زیاد سبزی، میوه، غذاهای دریایی، آجیل و روغن زیتون است.
به گزارش ایرنا از مدیکال اکسپرس، سرطان سینه یکی از شایعترین انواع سرطان در زنان است. به گزارش انجمن سرطان آمریکا، در سال 2012 حدود 224 هزار و 147 نفر در آمریکا به این عارضه مبتلا شده اند.