موافقت با اجرای 2رویداد کارآفرینی وچالش و نوآوری در طرح جویشگر بومی

به گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ سی و سومین نشست شورای راهبری جویشگر بومی به موضوعات 'ارایه نظام اجرایی و پایش پیشنهادی برای طرح جویشگر، ارایه یک مدل برای ادامه فراخوان‌ های طرح، رویداد کارآفرینی طرح جویشگر بومی و رویداد چالش و نوآوری پژوهش' اختصاص یافت.
در این نشست، دکتر'علیرضا یاری' مجری طرح جویشگر بومی توضیحاتی درباره 'ارایه یک مدل برای ادامه فراخوان ‌های طرح' با عناوین 'وضعیت پروژه، نیاز شرکت ‌ها، دامنه حمایت، کلاس‌ بندی و دسته‌ بندی محصول‌ها / خدمات، بسته‌ های حمایت ‌های پیشنهادی، روند چارچوب حمایتی، فرآیند پیشنهادی و آیین نامه حمایت از محصول‌ های مرتبط با طرح جویشگر' بیان کرد که حاضران درباره موارد مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ادامه دکتر'علی عبدالهی' از اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در زمینه 'رویداد کارآفرینی طرح جویشگر بومی' به تشریح مواردی شامل 'هدف از برگزاری رویداد، مراحل این موضوع،معیارهای ارزیابی طرح ‌ها،خروجی‌ ها و دستاوردهای رویداد، نحوه برگزاری آن، ساختار اجرایی و برنامه زمانی پیشنهادی شروع رویداد' پرداخت و مقرر شد که در نیمه دوم خرداد ماه این رویداد اجرایی شود.
سپس دکتر 'ایوب محمدیان' از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران در خصوص رویداد چالش و نوآوری پژوهش در طرح جویشگر نیز موضوعاتی با عناوین 'مسایل موجود در حوزه پژوهش و نوآوری طرح جویشگر، هدف از برگزاری رویداد، دسته بندی موضوعی چالش‌های تحقیق و نوآوری، قالب ارایه پیشنهادها (5Ps)، منبع تامین اعتبار، دستاوردهای رویداد، نحوه برگزاری آن، ساختار اجرایی رویداد، برنامه زمانی پیشنهادی شروع فرآیند برگزاری رویداد و قابلیت‌ ها و سرویس‌ های آتی سامانه' را برای اعضای حاضر در سی و سومین نشست شورای راهبری جویشگر رومی ارایه کرد.
علاقه مندان برای دسترسی به اطلاعات مربوط به طرح جویشگر بومی، می‌ توانند به پایگاه اینترنتی این طرح به نشانی 'www.didras.ir ' مراجعه کنند.
سی و سومین نشست شورای راهبری جویشگر بومی با حضور اعضای این شورا در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران ) برگزار شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا