کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف قهوه

قهوه یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار در بین مردم است به طوری که 83 درصد از بزرگسالان این نوشیدنی را میل می‌کنند.
 
بر‌اساس مطالعه دانشمندان دانشگاه کالیفرنیامصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد همچنین از بروز سرطان کولوکتال در بیشتر موارد جلوگیری می‌کند.
 
بر اساس این مطالعه، مصرف دو فنجان قهوه در روز 26 درصد ابتلای افراد به سرطان‌های ژنتیکی و گوارشی را کاهش می‌دهد و این مسئله در مورد قهوه‌های بدون کافئین هم صدق می‌کند.
 
کافئین و پلی‌فنول دو ماده اصلی تشکیل دهنده قهوه است که به خاطر داشتن آنتی اکسیدان مصرف این نوشیدنی از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند و سیستم ایمنی و دفاعی بدن را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد. 
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛‌ گفتنی است که 5 درصد از مردان و 4 درصد از زنان آمرکایی به بیماری سرطان کولورکتال مبتلا بوده که با مصرف قهوه از بروز این سرطان جلوگیری می‌شود. 
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا