کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف قهوه
طبق یافته محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، مصرف متعادل قهوه بین یک تا دو وعده در روز با کاهش ۲۶ درصدی احتمال ابتلا به سرطان روده مرتبط است.
به گفته محققان، ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف بیش از ۲.۵ وعده قهوه در روز توسط شرکت کنندگان تا بیش از ۵۰ درصد کاهش یافت.
استفان گرابر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نوشیدن قهوه با کاهش ریسک سرطان روده مرتبط است و هر چقدر قهوه بیشتری مصرف شود این ریسک بیشتر کاهش می یابد.»
در این مطالعه، بیش از ۵۱۰۰ شرکت کننده که در طول شش ماه قبل از شروع مطالعه مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شده بودند و ۴۰۰۰ شرکت کننده دیگر که هیچ سابقه ابتلا به این بیماری را نداشتند به عنوان گروه کنترل مورد بررسی قرار گرفتند.
در پرسشنامه جمع آوری شده از افراد شرکت کننده، اطلاعات مربوط به بسیاری از سایر عوامل موثر در ریسک ابتلا به سرطان روده نظیر سابقه فامیلی ابتلا به سرطان، رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و سیگار کشیدن نیز جمع آوری شد.
شاخص کاهش ریسک ابتلا به این بیماری در مورد مصرف تمامی انواع قهوه حاوی کافئین و فاقد کافئین مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش مهر، ترکیبات کافئین و پلی فنول موجود در قهوه همچون آنتی اکسیدانی عمل می کند که مانع رشد سلول های بالقوه سرطان روده می شود.
No tags for this post.