کاهش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری قلبی با استفاده از رژیم غذایی مدیترانه ای

به گزارش ایرنا از هلث، در حقیقت اثر محافظتی رژیم غذایی مدیترانه ای در برابر مشکلات قلبی، از ورزش بیشتر است.

این اولین مطالعه ای است که خطر ابتلا به بیماری قلبی را در یک دوره 10 ساله در جمعیت عمومی بررسی کرده است. این مطالعه تمامی گروه های سنی را در بر گرفته و تنها به بررسی افراد میانسال نپرداخته است.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه هاروکوپیو در آتن واقع در یونان انجام شده است نشان می دهد که رعایت رژیم غذایی مدیترانه ای برای همه گونه افراد در تمامی گروه های سنی مفید است.

رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف میوه و سبزیجات تازه، غلات سبوس دار، لوبیا، آجیل، ماهی و روغن زیتون تاکید دارد.

از آنجایی که رژیم غذایی مدیترانه ای بر پایه گروه های غذایی بسیار شایع بوده که یافتن آنها ساده است، مردم سراسر جهان به راحتی می توانند این الگوی غذایی را رعایت کرده و با صرف هزینه کم از خود در برابر ابتلا به بیماری قلبی محافظت کنند.

این مطالعه ماه مارس در شصت و چهارمین جلسه سالانه علمی کالج آمریکایی قلب و عروق در سن دیگو واقع در آمریکا ارائه شد.
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا