دکتر شاهین آخوندزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با دستور دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، یک درصد از کل اعتبارات این وزارتخانه معادل ۱۰۰۰ میلیارد ریال، خارج از ردیف های پژوهشی به بخش پژوهش دانشگاه های علوم پزشکی کشور اختصاص یافت.
وی افزود: این اقدام در روزهای پایانی سال ۹۴ صورت گرفت و مبلغ به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارایه شد.
آخوندزاده با بیان این که اختصاص این مبلغ قابل توجه سبب تقویت بنیه پژوهشی کشور می شود، اظهار کرد: مبالغ اختصاص یافته قرار است صرف طرح های بزرگ ملی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی و نوسازی آزمایشگاه های تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی شود.
** ارایه گرنت ۲۰۰ میلیون ریالی به اعضای هیات علمی
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین از ارایه گرنت ۲۰۰ میلیون ریالی به اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد و افزود: در روزهای پایانی سال گذشته به ۳۰۰ نفر از اعضای هیات علمی گروه پزشکی که اچ ایندکس ۱۵ به بالا داشتند، این مبلغ اختصاص یافت.
آخوندزاده توضیح داد: این مبلغ به منظور راهنمایی یک دانشجوی دوره پزشکی به مدت دو سال، در اختیار هر یک از ۳۰۰ عضو یاد شده قرار گرفت.

