خاصیت زردچوبه در مقابله با بیماری سل

زردچوبه دارای فواید زیادی از جمله پیشگیری از سرطان و کنترل دیابت تا کمک به مقابله با اسهال و کلسترول است.

در این مطالعه اشاره می شود که زردچوبه در آسیا برای درمان بسیاری از مشکلات سلامت مورد استفاده واقع می شود و دارای خواص ضدالتهابی، ضداکسایشی و حتی ضدسرطان است.

در حال حاضر محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کلورادو دریافته اند که با شبیه سازی سلول های ایمنی انسان موسوم به ماکروفاژها، کرکیومین که ماده رنگی زردچوبه است، می تواند مایکوباکتری های مرض سل را از سلول های که در محیط آزمایشگاه آلوده شده بودند را از بین ببرد.

این فرایند مبتنی بر جلوگیری از فعالیت مولکول سلولی موسوم به «کاپا B- فاکتور هسته ای» است.

ژیانگ بای، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد که کرکیومین از سلول های انسانی در مقابل عفونت مایکوباکتری سل حفاظت می کند.»

به گزارش مهر، وی در ادامه می افزاید: «بررسی نقش حفاظتی این ماده موجود در زردچوبه هنوز نیاز به بررسی بیشتر دارد، اما در صورت تایید، تبدیل به درمان جدیدی برای مقابله با بیماری سل مقاوم به دارو خواهد شد.»

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا