مسمومیت های غذایی شایع ترین بیماری های سفر
حسین عبدالعزیزی گفت: غذاهای باقیمانده حتما می بایست در یخچال نگه داری شود و در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از 2 ساعت از پخت آن می گذرد باید پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه دست ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را می بایست با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن ها به حفظ سلامت کمک می کند.
این کارشناس بهداشت تغذیه تصریح کرد: می بایست همواره تخم مرغ را به طور کامل بپزیدو هیچوقت قاشق یا کاسه ی حاوی تخم مرغ خام را در دهان نگذارید.
عبدالعزیزی گفت: هنگامی که در بیرون از منزل کباب می پزید، از ظروف تمیز برای کباب های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده برای کباب های پخته استفاده نکنید.
وی ادامه داد: در حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خودداری شود و در صورت استفاده از غذای رستوران های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا سرد مصرف کنید.
به گزارش مهر، عبدالعزیزی در پایان گفت: در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته شده دقت شود.
No tags for this post.