درمان کولیت زخمی با سرکه

 کولیت اولسراتیو یا کولیت زخمی، یک بیماری التهابی روده بزرگ است که معمولا با شکم درد، اسهال خونی و اجابت مزاج مکرر همراه است.
عامل اصلی این بیماری ناشناخته است؛ ولی محققان عوامل ژنتیکی، نقص سیستم ایمنی و انواع عفونت را منشا کولیت زخمی می دانند.
محققان احتمال می دهند کولیت منشا باکتریایی دارد. در ادامه مطالعه آمده است سرکه، پروتئین های التهابی را سرکوب می کند و در عین حال منجر به افزایش باکتری های مفید روده می شود و از این طریق در درمان کولیت موثر است.
سرکه به طور عمده از ترکیب اسید استیک و آب تولید می شود. سرکه علاوه بر مصارف خوراکی، در پزشکی و صنعت نیز کاربرد دارد و خواص پاک کنندگی آن فوق العاده است. معمولا سرکه از انگور یا سیب تهیه می شود و خواص طبی آن از دوران باستان مورد توجه بوده است. 
برخی از خواص پزشکی و صنعتی این مایع ارزشمند به قرار زیر است:
***** به کاهش وزن کمک می کند 
هر قاشق سرکه فقط حاوی سه کالری است و باکتری های موجود در آن به کاهش وزن کمک می کنند. 
***** باعث از بین رفتن برخی باکتری ها می شود 
سرکه در نابودی پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) به ویژه باکتری های بیماری زا موثر است. بقراط، پدر طب مدرن، بیش از دو هزار سال پیش از سرکه برای ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می کرده است. این مایع با مهار باکتری های ای کولای، از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند. سرکه در درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش موثر است. 
***** باعث کاهش قند خون می شود و در درمان دیابت موثر است 
سرکه باعث بهبود حساسیت بدن نسبت به انسولین می شود و در کاهش قند خون و درمان دیابت نوع 2 موثر است. 
خوردن دو قاشق سرکه سیب قبل از خواب، باعث کاهش قند خون ناشتا می شود. 
***** برای قلب مفید است 
بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شوند. بیماری های قلبی بر اثر چند عامل بیولوژیکی خطرناک بوجود می آیند و سرکه چند مورد از این عوامل خطر را از بین می برد. 
**** دارای خواص ضد سرطانی است 
مطالعات نشان می دهد که سرکه باعث نابود شدن سلول های سرطانی می شود و تومور را کوچک می کند. 
-دردرمان آکنه موثر است 
-از اسپاسم روده جلوگیری می کند 
-در درمان اسهال موثر است 
-در درمان سکسکه موثر است 
-مانع سوء هاضمه می شود 
-از گرفتگی بینی جلوگیری می کند 
-باعث کاهش اشتها می شود 
-در درمان شوره سر موثر است 
-خواص ضد پیری دارد 
-به جذب کلسیم کمک می کند 
-باعث کاهش فشار خون می شود 
-تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش می دهد 
-دارای خاصیت آنتی اکسیدان است و از اکسید شدن سلول ها جلوگیری می کند 
-حاوی پتاسیم است 
-باعث تعادل PH خون می شود 
به گزارش ایرنا، نتایج این تحقیقات در نشریه Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا