مطالعه نقش اسیدهای چرب گردو در متابولیسم بدن

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد که باید در فهرست مواد غذائی مفیدی از جمله چای سبز، سبزیجات و …. که سبب کاهش وزن می شوند، نام گردو را هم اضافه کنیم. پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعات جدید خود دریافتند که مصرف چربی های اشباع نشده که در برخی مواد غذائی مانند گردو، زیتون و محصولات مشابه وجود دارد، تاثیرات مشابه رژیم غذائی سرشار از کربوهیدرات و کم چربی را در بدن داشته و به مرور زمان سبب کاهش وزن خواهد شد.

مصرف روزانه 40 گرم گردو در طول روز می تواند تاثیرات بسیار مثبتی در سلامت قلب، کاهش وزن و بهبود میزان کلسترول بدن داشته باشد.

در این پژوهش ها که سرپرستی آن بر عهده دکتر چری راک از محققان دانشگاه کالیفرنیا قرار دارد مشخص شد که مصرف گردو همچنین سبب بروز تاثیرات مثبتی در سلامت قلب بوده و کلسترول بد خون را کاهش می دهد.

دکتر راک در این رابطه اعلام کرد: با توجه به نتایج تحقیقات جدید انجام شده و همچنین بررسی و لحاظ کردن مطالعات پیشین که نشان دهنده تاثیرات مثبت مصرف گردو در سلامت عمومی بدن انسان و به ویژه قلب است، باید به طور طور جدی به همه مردم توصیه کرد که در برنامه روزانه غذائی خود حتما از گردو استفاده کنند.

گفتنی است در این مطالعات دانشمندان به بررسی نقش و تاثیر مصرف گردو در بروز احساس سیری و کاهش اشتها پرداختند که می تواند تاثیراتی مستقیم در کم کردن وزن افراد چاق داشته باشد. در این تحقیقات ، دانشمندان به بررسی شرایط فیزیکی و سلامت 245 زن دارای اضافه وزن در رده سنی بین 22 تا 72 سال پرداخته و دریافتند مصرف روزانه 40 گرم گردو در طول روز می تواند تاثیرات بسیار مثبتی در سلامت قلب، کاهش وزن و بهبود میزان کلسترول بدن داشته باشد. شرح کامل این مطالعات و نتایج به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله علمی انجمن قلب امریکا با عنوان Journal of the American Heart Association  منتشر شده و در دسترس پژوهشگران قرار دارد.

ترجمه: احسان محمدحسینی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا